TEFAL Easy Fry Compact

Easy Fry Compact Zdrava rešitev za hrustljavo ocvrto hrano vsak dan

Z električnim cvrtnikom Easy Fry Compact uživajte v zdravem načinu cvrtja v izjemno kompaktnem aparatu - idealen za samo eno ali dve porciji! Pripravite različne sestavine z okusnimi rezultati, z malo olja ali brez olja. Popolni rezultati so enostavni, pripravite svoje priljubljene recepte v najkrajšem času. Prav tako pa lahko posamezne dele perete v pomivalnem stroju, zato bo tudi čiščenje mala malica!

Oznaka: EY101815

Easy Fry Compact cvrtnik na zrak: nov cvrtnik z uporabo malo maščob, da lahko hrustljavo in okusno ocvrto hrano pripravite z malo olja ali brez olja*

Sedaj lahko s pomočjo cvrtnika Easy Fry Compact tudi v najmanjših gospodinjstvih uživate v okusni in zdravi doma ocvrti hrani.

Zdrav cvrtnik na zrak za vsakodnevno uporabo je zaradi svoje majhnosti primeren za eno do dve porciji, zato je idealen za študente, pare in manjša gospodinjstva - in popolno se prilega v vsako kuhinjo.

Ker za cvrtje potrebuje malo olja ali nič olja, zagotavlja okusno in zdravo cvrtje vseh sestavin, tehnologija Air Pulse pa omogoča ciklonski pretok vročega zraka, kar ustvari hrustljavo skorjo, ki se ji ni moč upreti!

Priročen časovnik za 30 minut s samodejnim izklopom in zvonjenjem vam omogoča, da se posvetite drugim opravilom, medtem ko se vaše sestavine popolno zapečejo.

Poleg tega inovativna košara proti prijemanju in snemljiva rešetka ter deli, ki jih lahko perete v pomivalnem stroju, olajšajo čiščenje.

Z električnim cvrtnikom Easy Fry uživajte v zdravi ocvrti hrani vsak dan!

*Številni recepti ne zahtevajo dodajanja olja

Osnovne funkcije
 • Izjemno kompakten

  Uživajte v eni ali dveh porcijah s pomočjo kompaktne velikosti (1,6 L), popolne za manjša gospodinjstva in idealne za vsako kuhinjo.

 • Zdravo cvrtje

  Pripravite okusno ocvrto hrano z malo olja ali brez olja.

 • Enostavna uporaba

  Enostavno dosežete popolne rezultate, priljubljene recepte pa pripravite v izjemno kratkem času: ocvrt krompirček, peka na žaru, prigrizki, piščanec, riba in torte.

 • Priročen

  Začnite cvreti in se posvetite drugim opravilom zahvaljujoč 30-minutnemu časovniku s samodejnim izklopom in zvoncem.

 • Priročna košara za hrano

  Patentirana košara za hrano s snemljivo rešetko za cvrtje različnih vrst sestavin in olajšano čiščenje. Prav tako pomaga zajeti olje na dnu za bolj zdravo kuhanje!

Funkcije
Količina živil 1,2  kg
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Napravo očistite z vlažno, neabrazivno gobo in tekočino za pomivanje posode. Ne uporabljajte agresivnih čistil, žičnatih gobic ali abrazivnih blazinic. Ne uporabljate nobenih posebnih kovinskih čistil. Naprave nikoli ne potopite v vodo ali jo postavite pod tekočo vodo.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.