TEFAL Multicooker Fuzzy Logic

Multicooker Fuzzy Logic 12 funkcij za preprosto pripravo vsakodnevnih obrokov
 • 12 funkcij za preprosto pripravo vsakodnevnih obrokov: riž/žita, rižote, pogrevanje, otroška hrana, obare, kuhanje s paro/juhe, jogurt, pečenje/sladice, za hrustljave skorjice/cvrtje, ohranjanje temperature, prilagodljiv čas priprave in zakasnjen začetek.

Samodejno prilagajanje parametrov priprave za najboljšo pripravo!

12 funkcij za preprosto pripravo vsakodnevnih obrokov: riž/žita, rižote, pogrevanje, otroška hrana, obare, kuhanje s paro/juhe, jogurt, pečenje/sladice, za hrustljave skorjice/cvrtje, ohranjanje temperature, prilagodljiv čas priprave in zakasnjen začetek.

 • Notranja posoda debeline 2,0 mm s keramičnim premazom, dno posode v obliki romba za boljše rezultate.

 • Prilagodljiv čas priprave.

 • Prednastavitev do 24 ur.

 • Dodatna oprema: parna košara, žlica za riž, žlica za juho, merilna posoda, opora za žlico in knjiga z recepti.


Osnovne funkcije
 • 7211001765_B1.png

  Notranja posoda debeline 2,0 mm s 5 plastmi in keramičnim premazom

 • 7211001765_B2.png

  Dno posode v obliki romba za boljše rezultate pri kuhanju

 • Izredno kakovostna keramična posoda za boljšo zmogljivost pri pripravi hrane

 • 7211001765_B4.png

  Samodejno ohranjanje temperature do 24 ur

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Primer: za kuhanje 1 lončka riža (zadostuje za 2 majhni ali 1 veliko porcijo) uporabite 1 merilni lonček belega riža ter dodajte 1,5 merilnega lončka vode. Pri nekaterih vrstah riža je normalno, da se med kuhanjem 1 lončka riža majhna količina riža prime na dno.
Količina vode ni zadostna ali je prekomerna v primerjavi s količino riža za kuhanje. Preberite priročnik za kuhanje. Poskrbite, da je riž ustrezno razporejen po celotni površini posode, da omogočite enakomerno kuhanje.
Preberite priporočila v receptih, priloženih navodilom. Za različne vrste riža obstajajo različni časi kuhanja in potrebne količine vode.
Zelenjave, školjk in rakov ni treba skuhati pred dodajanjem rižu, saj se bodo vse sestavine skuhale v pari.
Lahko, vendar pazite, da posode za kuhanje v pari ne napolnite preveč, saj je plitka (tj. ni enako globoka kot posoda za kuhanje v pari brez posode za riž) in mora v njej ostati dovolj prostora za kroženje pare. Poleg tega morda ne želite, da se riž pri kuhanju prepoji s sokovi surovega mesa ali rib, kar bi spremenilo okus riža – meso in ribe lahko v tem primeru kuhate na papirju za peko, ki ne prepušča maščobe. Pri kuhanju zelenjave ne boste imeli takšnih težav.
Da. Za boljši okus lahko v vodo dodate sol in začimbe.
Lahko, ta posoda je primerna za pranje v pomivalnem stroju. Vendar bodite previdni, da se pri nalaganju posode na stojalo v pomivalnem stroju notranji premaz ne poškoduje. Ko posodo večkrat operete v pomivalnem stroju, je priporočljivo, da notranjost premažete z malo olja.
Vsebina ne sme presegati oznake za 10 lončkov na notranji strani posode, saj lahko v nasprotnem primeru vsebina prekipi.
Pokrov ni pravilno zaprt, mikro tlačni ventil ni pravilno nameščen ali je tesnilo poškodovano. Prekinite postopek kuhanja, izključite kuhalnik riža in preverite, ali so vsi nastavki ustrezno nameščeni.
Po vsaki uporabi izpraznite zbiralnik kondenzirane vode in preverite, ali je ustrezno nameščen.
Posoda ni pravilno nameščena v napravo.
V posodi ni dovolj vode ali riža. Riž temeljito sperite in pustite, da se v vodi namaka približno 20 minut.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Barva površine posode se lahko po prvi uporabi ali dolgotrajni uporabi spremeni. To se zgodi zaradi delovanja pare in vode ter ne vpliva na uporabo kuhalnika riža. Sprememba barve ni nevarna za zdravje. Kuhalnik lahko varno uporabljate še naprej.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.