TEFAL KUHINJSKA TEHTNICA S POSODO OVELYS BC5220V0

KUHINJSKA TEHTNICA S POSODO OVELYS BC5220V0 UŽIVAJTE V UDOBJU  

Ni več potrebe za pretvorbo večih merskih enot! 

Kuhinjska tehtnica Ovelys z integrirano posodo je odličen pripomoček za kuho in peko, ki poenostavi tehtanje, medtem pa vam prihrani čas in olajša čiščenje zahvaljujoč pametnima funkcijama TARA in UNITS. 

Priročen kuhinjski pripomoček za tehtanje!

S kuhinjsko tehtnico Ovelys in integrirano posodo je tehtanje preprosto - ne glede na recept.

S priročno funkcijo, katera preklaplja med tehtanjem tekočin in suhih sestavin, je odlično prilagojena za kuhanje in pečenje,  kjer je pomemben vsak gram za dosego slastnih rezultatov.

Zaradi večenotnega dizajna ne bo več potrebe za pretvorbo enot, funkcija TARA pa zagotavlja zaporedno tehranje v isti posodi, kar vam bo prihranilo čas in olajšalo čiščenje.

Osnovne funkcije
 • 2v1

  Kuhinjska tehtnica in integrirana priključna posoda bosta olajšali vaše življenje. Uživajte v posodi s kapaciteto 1.25 L, v kateri lahko direktno mešate in tehtate sestavine.

 • IZREDNO PRAKTIČNA 

  Ni potrebe za merilno posodo: zahvaljujoč nastavitvi za merjenje tekočine, enostavno izberite merilno opcijo za trdne (g/lbs/oz) ali tekoče sestavine (cl/fl. oz). Brez tveganja za napake pri spremembi merske enote.

 • FUNKCIJA SMART 

  Prihranite čas in si olajšajte čiščenje med peko ali kuho: funkcija TARE vam zagotavlja zaporedno tehtanje v isti posodi. Sestavin ni potrebno premestiti, enostavno resetirajte tehtnico na ničlo in nadaljujte z dodajanjem sestavin. 

 • ZAGOTOVLJENI REZULTATI 

  Idealna za peko, kjer je ključen za uspeh vsak izmerjen gram. 

 • VISOKA KAPACITETA 

  Popolnoma prilagojena vsem vašim receptom, od piškotov do palačink. 

 • PRIPRAVLJENA ZA UPORABO

  Za takojšnjo uporabo, priložene so 3 LR03 AAA baterije. 

Funkcije
Funkcija teže posode    
Funkcija tekočine    
Samodejni izklop    
Občutljiva tipkovnica    
Stopnjevanje 1  g
Osvetlitev ozadja zaslona    
Platforma za tehtanje Plastika  
Dimenzije ( ...x...x...) 19 x 14.7 x 2.85  cm
Vrsta baterije AAA  
Število baterij 3  
Priložene baterije    
Garancija 2 leti  

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Za nastavitev teže posode, za katero želite, da se ne upošteva (tara):
– vklopite tehtnico
– posodo odložite na pladenj (posoda je lahko večja od pladnja)
– pritisnite tipko za vklop/izklop in počakajte, da se na zaslonu prikaže ničla.
Teža posode se samodejno odšteje.
Tehtnico obrišite z vlažno krpo in jo popolnoma posušite. Naprave ne potapljajte v vodo. Ne uporabljajte abrazivnih sredstev. Za posodo in pokrov, ki sta priložena določenim modelom:
– ne segrevajte ali uporabljajte v mikrovalovni pečici,
– ročno pranje je priporočeno za zagotavljanje daljše življenjske dobe.
Naprave, kot so mikrovalovne pečice ali mobilni telefoni, lahko povzročijo motnje delovanja prikaza teže, če se uporabljajo v bližini tehtnice. Tehtnice ne puščajte v bližini vira toplote. Na tehtnico ne postavljajte vročih posod.
Družba Groupe SEB se je obvezala k zagotavljanju kakovosti in potrošnikom posreduje informacije o ekološki uporabi izdelkov Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju, ki so navedene v razdelku »Zdravje in okolje«. Ta obveza zagotavlja, da premazi Tefal/T-fal ne vsebujejo perfluorooktanojske kisline (PFOA), svinca in kadmija ter da so izdelki s premazom proti prijemanju neškodljivi za okolje in potrošnike. Informacije o varovanju okolja temeljijo na rednih analizah neodvisnih laboratorijev iz več različnih držav (INERIS v Franciji, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS v Združenem kraljestvu, FABES Labs v Nemčiji, MB Labs v Kanadi, SGS na Kitajskem) (povezava do spletnih mest laboratorijev). Te informacije lahko poiščete na spletnem mestu blagovne znamke Tefal/T-fal in na embalaži posode Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.