TEFAL MASTERCHEF GOURMET + QB612D38

MASTERCHEF GOURMET + QB612D38 Zmogljivost za vse vaše pekarske podvige.

Masterchef Gourmet +  mešalnik za peko: naj vaša kreativnost ne pozna meja! 

Z vašo kreativnostjo in njegovo močjo, je Masterchef Gourmet+ mešalnik za testo vaš najboljši asistent. S svojim 1100 W motorjem in posodo s kapaciteto 4.6 L boste naredili do 1.8 kg testa. Posebej zasnovana podaljšana žička tretjega nivoja metlice Flex Whisk omogoča enostavno doseganje dna posode in vse sestavine izjemno hitro stepe v lahko ter zračno maso. Pripravite maso za torte, kruh ali pizze, kjer vam bosta v pomoč tudi stepalnik in gnetilni kavelj. Za okusne domače jedi so zraven še vključeni: mešalnik iz nerjavečega jekla, rezalnik/sekljalnik in mesoreznica. 

Masterchef Gourmet + mešalnik za peko: naj vaša kreativnost ne pozna meja!

Aparat Masterchef Gourmet+ vam omogoča preprosto vsakdanjo pripravo tort, peciva in slaščic, kot so keksi, čokoladni mousse, tortice, makaruni, domače pice in veliko več.

Masterchef Gourmet+ mešalnik testa je bil posebej zasnovan za vse, ki radi delate vrhunske torte.

Zahvaljujoč močnemu 1100 W motorju in 3 kvalitetnim dopolnilnim slaščičarskim orodjem, vam bo aparat Masterchef Gourmet+ pomagal razviti kulinarične sposobnosti.

Stepanje, gnetenje, mešanje: vi imate kreativnost, on ima moč.

S svojim šik ohišjem iz 100% fine kovine in odsevno posodo s kapaciteto 4.6 L, bo Materchef Gourmet + izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Odkrijte zmogljivost aparata, ki jo potrebujete pri vsakdanji peki, in pripravite jedi iz odličnih receptov!

Osnovne funkcije
 • Tehnologija z metlico Flex Whisk omogoča pripravo trdnih in lahkih jajčnih beljakov, učinkovita pa je tudi pri manjših količinah.

  Posebej zasnovana podaljšana žička tretjega nivoja metlice Flex Whisk omogoča enostavno doseganje dna posode in vse sestavine izjemno hitro stepe v lahko ter zračno maso!

 • Pripravite sveže mesne kroglice, tatarsko omako ali hamburgerje kar doma!

  Mesoreznica ima dva nastavka iz nerjavečega jekla in je primerna za srednje in grobo mletje, ima pa tudi samostrilno rezilo. 

 • Uživajte v sveže narezanem in sesekljanem sadju in zelenjavi.

  Rezalnik/sekljalnik ima 4 odstranljive nastavke iz nerjavečega jekla, ki omogočajo drobno in grobo sekljanje, rezanje in sekljanje krompirja. Čiščenje je preprosto.

 • Pripravite domače koktejle, smoothije in juhe

  Ta eleganten mešalnik iz nerjavečega jekla, s prostornino 1,5 L je idealen za koktejle, drobljenje ledu, smoothije, juhe in več. Opremljen je z odstranljivimi rezili in posodo, ki je odporna proti toplotnim udarom.

 • Nimate idej? Uživajte v priloženih 25 receptih! 

  Vključena je knjižica s 25 recepti, kjer najdete od prigrizkov do prefinjenih sladic. 

 • 4.6 L posoda z velikimi navpičnimi ročaji 

  Velika posoda s prostornino 4,6 l vam omogoča stepanje 10 jajčnih beljakov oziroma pripravo mase za 40 tortic ali tri velike pice. Zahvaljujoč veliki navpični ročki, jo boste zlahka upravljali. 

 • Dovršenost linije Premium s kovinskim ohišjem

  Fino kovinsko ohišje z ročaji, atraktivne srebrne barve z odsevnim učinkom. 

 • Visokokakovostni kovinski slaščičarski komplet 

  Gnetenje, mešanje in stepanje s kompletom za slaščice: kavelj za gnetenje testa, stepalnik in metlica so popolni za vsakodnevno uporabo. 

 • Da bodo beljaki vedno lahki in zračno stepeni!

  Tehnologija z metlico Flex Whisk omogoča popolno pripravo trdnih in lahkih jajčnih beljakov, učinkovita pa je tudi pri manjših količinah.

 • Eliptično dvojno mešanje zagotavlja hitre in homogene rezultate.

  Eliptično dvojno mešanje, pri katerem se glava kuhinjskega aparata in slaščičarski nastavek vrtita v nasprotnih straneh, zagotavlja hitre, gladke in homogene rezultate.

Funkcije
Moč 1100  W
Nastavitve hitrosti 8  
Pulzna funkcija    
Število funkcij 6  
Vrsta funkcij Stepanje, mešanje, gnetenje, miksanje, drobljenje/rezanje, mletje  
Planetno gibanje    
Tlačno lita kovina    
Kompaktna oblika    
Testo za kruh 0,8  kg
Testo za pecivo 1,8  kg
Skupna kapaciteta posode 4,6  L
Material posode Polirano nerjaveče jeklo  
Mešalnik DA  
Skupna kapaciteta mešalnika 1,5  L
Material posode mešalnika Brušeno nerjaveče jeklo  
Drobilnik/rezalnik    
Stepalnik Metal  
Kavelj za testo Metal  
Metlica Upogibna metlica  
Mesoreznica    
Dodatna posoda NE  
Pripomočki, ki jih je treba kupiti    
Prostor za shranjevanje kabla    
Barve Kovinska  

Pogosta vprašanja
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.