TEFAL MASTERCHEF PRO QB625D38

MASTERCHEF PRO QB625D38 Za popolno dovršeno peko!

Zmogljivost za vse vaše pekarske podvige! Če želite pripraviti preprosto torto, ali prefinjen recept, je Masterchef Pro prava stvar za vas. Zahvaljujoč svojemu močnemu 1200W motorju, visokokakovostnemu slaščičarskemu kompletu in posodi s 5.5 L kapaciteto, ustvarite sanjske torte za družino in prijatelje! Pripravite odlične domače obroke z dodatki, ki vključeni v paket: steklenim mešalnikom, rezalnikom in nastavkom za mletje mesa. Ker ima Masterchef Pro brezčasen dizajn, bo izgledal odlično na vašem kuhinjskem pultu. Spustite čarobost v svojo kuhinjo! 

Za popolno dovršeno peko!

Zmogljivost za vse vaše pekarske podvige! Če želite pripraviti preprosto torto, ali prefinjen recept, je Masterchef Pro prava stvar za vas.

Zahvaljujoč svojemu močnemu 1200W motorju, visokokakovostnemu slaščičarskemu kompletu in posodi s 5.5 L kapaciteto, ustvarite sanjske torte za družino in prijatelje!

Pripravite odlične domače obroke z dodatki, ki vključeni v paket: steklenim mešalnikom, rezalnikom in nastavkom za mletje mesa.

Pripravite odlične domače obroke z dodatki, ki vključeni v paket: steklenim mešalnikom, rezalnikom in nastavkom za mletje mesa.

Ker ima Masterchef Pro brezčasen dizajn, bo izgledal odlično na vašem kuhinjskem pultu. Spustite čarobost v svojo kuhinjo!

Osnovne funkcije
 • Vaš nov favorit v kuhinji!

  Zahvaljujoč močnemu motorju, posodi s kapaciteto 5.5 L in svojim vrhunskim dizajnom, bo Masterchef Pro postal vaš najmočnejši zaveznik v kuhinji! 

 • Pripravite domače koktejle in smoothije

  Steklen mešalnik s kapaciteto 1.4L je odličen za koktejle, drobljenje ledu, smoothije in več. Rezila preprosto odstranite in očistite. 

 • Pripravite sveže mesne kroglice, tatarsko omako ali hamburgerje kar doma! 

  Mesoreznica ima 3 zamenljive mreže za različne tipe priprave (tanka, srednja in groba), kot tudi dodatek za klobase. Pladenj in rezila so narejena iz nerjavečega jekla.

 • Uživajte v sveže narezanem in sesekljanem sadju in zelenjavi. 

  Rezalnik/sekljalnik ima 3 odstranljive nastavke iz nerjavečega jekla, ki so primerni za več vrst surovih izdelkov kot so sadje, zelenjava, sir, čokolada, mandeljni in oreščki. Za preprosto pripravo solate 

 • 3 električni izhodi 

  3 električni izhodi za širok nabor kompatibilnih nastavkov.

 • Visokokakovostni kovinski slaščičarski komplet

  Gnetenje, mešanje in stepanje s slaščičarskim kompletom: vzdržen kavelj za gnetenje, stepalnik in metlica za mešanje so odlični za vsakodnevno uporabo.

 • Vrhunska, kakovostna kovinska izdelava 

  Zaljubili se boste v njegov brezčasen kovinski dizajn! Robustno ohišje bo delo opravilo namesto vas, tudi ob mešanju gostega testa za kruh.

 • 5,5 L kapaciteta posode 

  Stepite do 12 jajčnih beljakov, ustvarite do 45 tortic, ali zlahka zmesite testo za pizze - vse zahvaljujoč 5,5 L posodi

 • Eliptično dvojno mešanje zagotavlja optimalne rezultate! 

  Eliptično dvojno mešanje, pri katerem se glava kuhinjskega aparata in slaščičarski nastavek vrtita v nasprotnih straneh, zagotavlja hitre, gladke in homogene rezultate.

Funkcije
Moč 1200  W
Nastavitve hitrosti 8  
Pulzna funkcija    
Število funkcij 6  
Vrsta funkcij Stepanje, mešanje, gnetenje, miksanje, drobljenje/rezanje, mletje  
Planetno gibanje    
Tlačno lita kovina    
Testo za kruh 1.6  kg
Testo za pecivo 2  kg
Skupna kapaciteta posode 5.5  L
Material posode Polirano nerjaveče jeklo  
Mešalnik DA  
Skupna kapaciteta mešalnika 1,4  L
Material posode mešalnika Glass  
Drobilnik/rezalnik    
Funkciji drobilnika in rezalnika Rezanje, drobljenje na tanko, drobljene na grobo  
Stepalnik DA  
Kavelj za testo DA  
Metlica DA  
Mesoreznica    
Dodatna posoda NE  
Pripomočki, ki jih je treba kupiti    
Barve Kovinski finiš  

Pogosta vprašanja
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.