TEFAL QUICKCHEF 3IN1 20VT HB656838

QUICKCHEF 3IN1 20VT HB656838  Toliko moči, a tako malo truda 

S Tefalovim ročnim mešalnikom Quickchef, doživite pravo moč, brez najmanjšega truda. Zlahka pripravite širok spekter jedi v najkrajšem možnem času, zahvaljujoč 1000W motorju, 20 nastavitvami hitrosti, s nastavljanjem katerih ne boste ustavili mešalnika. Zaščita pred pršenjem in nedrseča ročka vam nudita udobje, medtem ko dele mešalnika zlahka očistite v pomivalnem stroju. Zraven dobite še 800ml kozarec, 500 ml sekljalnik, ki zlahka seseklja širok spekter sestavin in metlico za enostavno stepanje. 

Izredna moč v vaših rokah!

S Tefalovim ročnim mešalnikom Quickchef, doživite pravo moč, brez najmanjšega truda.

Zlahka pripravite širok spekter jedi v najkrajšem možnem času, zahvaljujoč 1000W motorju, 20 nastavitvami hitrosti, s nastavljanjem katerih ne boste ustavili mešalnika.

Zaščita pred pršenjem in nedrseča ročka vam nudita udobje, medtem ko dele mešalnika zlahka očistite v pomivalnem stroju.

Zraven dobite še 800ml kozarec, 500 ml sekljalnik, ki zlahka seseklja širok spekter sestavin in metlico za enostavno stepanje.

Osnovne funkcije
 • Visokozmogljiv 1000 W motor za maksimalno učinkovitost 

  1000 W motor za enostavno mešanje 

 • 500 ml sekljalnik 

 • 800 ml kozarec

 • Mehka, nedrseča ročka 

  za boljši oprijem, tudi z mokrimi rokami 

 • Intuitivno osveljen, z različno hitrostjo

  Preprosta številčnica vam dovoljuje nastavitev hitrosti brez ustavljanja mešalnika

 • Zaščita pred pršenjem

  Nudi vso potrebno udobje za kuho 

 • Metlica

Funkcije
Moč 1000  W
Pulzna funkcija    
Funkcija turbo    
Nastavitve hitrosti 20  
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Kapaciteta čaše (ml) 800  ml
Sekljalnik    
Kapaciteta posode za sekljanje 500  ml
Metlica    
Mehak na dotik    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Barve ČRNA  
Garancija 2 leti  

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.