TEFAL PLANCHA BOOSTER CB642800

PLANCHA BOOSTER CB642800 Popolno zapecite meso, medtem ko kuhate delikatnejšo hrano

Tefal Plancha Booster zagotavlja peko na žaru, kot je še ne poznate, s pomočjo območja power boost z do 2.200 W, ki ga lahko aktivirate za popolno zapečeno meso. Površina za peko vam omogoča, da zapečete velike kose mesa do popolnosti, medtem ko kuhate delikatnejše sestavine, kot je zelenjava, na območju z nižjo temperaturo. Uživajte na široki površini za kuhanje za 6 do 8 oseb z odporno oblogo proti prijemanju Resist + za enostavno uporabo in preprosto čiščenje.

Oznaka: CB642800

Plancha Booster: pečenje na žaru na novem nivoju

Odkrijte ploščo za pečenje, ki peko na žaru dvigne na čisto nov nivo: električni žar Tefal Plancha Booster.

To je popolna plošča za ljubitelje mesa, saj vključuje območje power boost, ki ga lahko aktivirate z do 2.200 W za pečenje velikih kosov mesa do popolnosti!

Uživajte v pečenju svojih priljubljenih kosov mesa kot v restavraciji, s preprostim pritiskom na gumb!

Pripravite lahko, kar želite: na polovici plošče zapecite meso na območju booster, delikatnejšo hrano pa skuhajte na nižji temperaturi, ali pa celotno ploščo uporabite za samo eno delikatnejšo sestavino.

Od debelih kosov mesa in ribe do jajc, zelenjave in celo sadja, izjemno zmogljiv notranji električni žar bo ustvaril lepe spomine s prijatelji in družini.

Površina z oblogo proti prijemanju Resist+ je idealna za zdravo kuhanje in okusno meso brez dodanega olja ter enostavno čiščenje, medtem ko se nastavljiv termostat na žaru s petimi načini prilagaja vsaki posamezni sestavini.

Izjemno velika površina za kuhanje - za 6 do 8 lačnih oseb - s številnimi naprednimi funkcijami, nadgradite izkušnjo s peko na žaru s pomočjo Plancha Boosterja.

Osnovne funkcije
 • Power Boost Zone za popolno pečenje

  Vrhunsko delovanje s preprostim pritiskom na gumb: Power Boost Zone prinaša brezhibno pečenje na dosegu roke — istočasno pa lahko pečete tudi občutljivejše sestavine, kot so zelenjava ali štručke.

 • Odporna obloga proti prijemanju Resist+ s tehnologijo Thermo-Spot®

  Priročnost obloge proti prijemanju Resist+ — enostavno čiščenje in trpežnost — s tehnologijo Thermo-Spot® za preprostejše kuhanje.

 • Izjemno velika kuhalna površina

  Velika površina za kuhanje je popolna za pripravo okusnih jedi za 6 do 8 oseb — idealna za vsakodnevno uporabo in ustvarjanje lepih spominov z družino ter prijatelji.

 • Enakomerna razporeditev toplote

  Oblikovana za ljubitelje kuhanja in začetnike, dobro zasnovana površina za kuhanje zagotavlja homogeno razporeditev toplote za popolnoma enakomerne rezultate.

 • Nastavljiv termostat

  Nastavljiv termostat ponuja 5 nastavitev kuhanja, prilagojenih vsem vrstam hrane, od debelih kosov mesa in rib do jajc, zelenjave in celo sadja.

 • Enostavno čiščenje

  Plošča z oblogo proti prijemanju zagotavlja enostavno čiščenje. Ploščo lahko za izjemno priročnost perete tudi v pomivalnem stroju (razen električni del žara).

Funkcije
GLAVNE LASTNOSTI
Uporaba Notranja  
Nastavljivi regulator temperature    
OSTALE LASTNOSTI
Kazalnik Thermo-Spot®    
Neoprijemljive plošče    
Odstranljiva zaščita za elektriko    
Odstranljiv pladenj za sokove    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.