Tefal Prep´Line 8523.31: pogosta vprašanja

 Narežite živila v trenutku!

  • Popolna izbira za rezanje mesa, kruha in zelenjave!

Oznaka : 852331

Pogosta vprašanja
Priporočamo, da ga uporabljate največ 15 minut. Najbolje je, da ga pred ponovno uporabo pustite, da se ohladi.
Uporabiti morate posebna rezila za zamrznjena živila. To storite tako, da vklopite napravo in jo zaženete s pritiskom na stikalo. Pomembno: rezila držite nad zamrznjenimi živili, ki jih želite razrezati, in jih premikajte nazaj in naprej, da pospešite delovanje. Ta rezila so posebej zasnovana za boljše rezanje in predvsem za rezanje živil s skorjo (kruh, meso itd.).
Ne, s tem bi poškodovali rezila ne glede na model.
Družba Groupe SEB se je obvezala k zagotavljanju kakovosti in potrošnikom posreduje informacije o ekološki uporabi izdelkov Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju, ki so navedene v razdelku »Zdravje in okolje«. Ta obveza zagotavlja, da premazi Tefal/T-fal ne vsebujejo perfluorooktanojske kisline (PFOA), svinca in kadmija ter da so izdelki s premazom proti prijemanju neškodljivi za okolje in potrošnike. Informacije o varovanju okolja temeljijo na rednih analizah neodvisnih laboratorijev iz več različnih držav (INERIS v Franciji, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS v Združenem kraljestvu, FABES Labs v Nemčiji, MB Labs v Kanadi, SGS na Kitajskem) (povezava do spletnih mest laboratorijev). Te informacije lahko poiščete na spletnem mestu blagovne znamke Tefal/T-fal in na embalaži posode Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.