Priročniki za uporabo Tefal EASYGRILL'N PACK

Oznaka : BG210033

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Prestrezni pladenj mora biti vedno napolnjen z vodo (odvisno od modela). Na ta način sokovi in maščobe odtekajo v vodo, ki preprečuje nastajanje dima in plamena.
Pri prvi uporabi naprave nastane manjša količina dima. Ta pojav je običajen in bo sčasoma izginil. Če pri nadaljnji uporabi še vedno nastaja dim, preverite, ali je plošča žara ustrezno očiščena.
Ne, ne uporabljajte folije – način pripravljanja hrane »v foliji« s tem izdelkom ni dovoljen.
Voda, ki jo dodate za postopek priprave hrane, bo ustvarila območje ohlajevanja pod površino za pripravo hrane, v katerem se zadržuje vsa odvečna maščoba in ki preprečuje izgorevanje te maščobe na vroči površini ter posledično nastajanje hlapov in plamena.
Uporabljajte samo lesene ali plastične pripomočke ali pripomočke iz plastike, odporne na temperaturo. Kovinski pripomočki lahko poškodujejo grelno površino, ki preprečuje sprijemanje.
Izdelki se lahko povsem razstavijo, s čimer omogočajo preprosto čiščenje. Mrežo, grelno ploščo in posodo za vodo lahko operete v pomivalnem stroju. Ohišje žara je treba po vsakokratni uporabi očistiti s krpo. Nikoli ne potopite v vodo.
Po uporabi izklopite žar in izključite napajalni kabel ter pred čiščenjem počakajte, da se povsem ohladi. Mrežice, ročaj in podstavek lahko očistite z gobico in sredstvom za pomivanje posode.
Grelne tuljave ne smete čistiti. Če je zelo umazana, počakajte, da se naprava popolnoma ohladi in jo očistite s suho krpo.
Če uporabljate žar v okolju, kjer piha veter, se lahko površina za pripravo hrane ohladi in priprava hrane traja dlje.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.