Priročniki za uporabo Tefal Infiny Force

Eleganten, vsestranski in izredno zmogljiv palični mešalnik s tehnologijo ActivFlow: 20 % bolj učinkovito mešanje*

  • Izredno zmogljiv s tehnologijo ActivFlow, 4 inovativna rezila zagotavljajo dvojno kombinirano delovanje in izjemne rezultate mešanja. Palični mešalnik lahko deluje z 20 različnimi hitrostmi, ki jih lahko prilagajate glede na pripravo.
  • Odkrijte njegovo edinstveno nogo za pripravo omak, s katero boste vedno naredili popolne omake.
  • Eleganten s posebno obliko in kakovostnimi materiali.

Oznaka : HB866A38

Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Pri pripravi majoneze je zelo pomembno, da uporabljate ustrezno dodatno opremo za pripravo majoneze, ki je priložena vaši napravi (mešalnik + vrč za pripravo majoneze) in da natančno upoštevate količine sestavin, predvsem gorčice. Če gorčice ne uporabljate, jo morate nadomestiti z jajci (tj. 2 jajci namesto 1, ki bi ga uporabili pri običajnem receptu).
Količina olja mora biti med najmanjšo in največjo količino. Olje dodajajte zelo počasi in pri tem sestavine ves čas mešajte.
Vse sestavine morajo biti sobne temperature, da se majoneza ne strdi preveč.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.