Brusketa s fižolom in kozjim sirom

Brusketa s fižolom in kozjim sirom

Glavni obrok

  • 4

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 140 g mornariškega fižola (namočen 12 ur)
  • 4 velike rezine kruha, popečene
  • 4 stroki česna, olupljeni
  • 1 čebula, olupljena in narezana na tanke rezine
  • 1 šopek zelišč
  • 4 žlice peteršilja, opran in sesekljan
  • 1 rulada kozjega sira, narezana
  • 4 žlice oljčnega olja
  • Sol, poper

Priprava

Pripravite sestavine.

Kruh malo naoljite in podrgnite s česnom. Položite na eno stran. V posodi segrejte olje.

Dodajte čebulo in jo popražite.

Dodajte fižol, šopek zelišč, peteršilj in sol ter poper.

Kuhajte pod pritiskom.

Odcedite. Položite na kruh. Dodajte kozji sir in zapecite.