Vegetarijanski pasulj

Vegetarijanski pasulj

Glavni obrok

  • 6

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 750 g kuhanega mornariškega fižola
  • 300 g pšeničnega mesa v večjih kosih
  • 3 vegetarijanske klobasice, razpolovljene
  • 3 korenčki, olupljeni in narezani na kose po dolžini
  • 300 g paradižnikov, sesekljanih
  • 1,5 čebule, narezane na četrtine in prebodene z 2 klinčkoma
  • 3 žličke paradižnikovega pireja
  • 1 šopek zelišč
  • Olje, sol, poper
  • 300 ml zelenjavne jušne osnove

Priprava

Pripravite sestavine.

V posodo nalijte olje.

Olje segrejte. Čebulo in korenje kuhajte 3 minute. Dodajte paradižnikov pire. Premešajte.

Dodajte mornariški fižol, šopek zelišč, sol in poper. Premešajte. Čez naložite pšenično meso in klobasice. Dolijte jušno osnovo.

Čas kuhanja: 5 min.

Postrezite.