TEFAL OptiGrill 2in1 Inox

OptiGrill 2in1 Inox Edini pametni žar 2v1

Od sočnega mesa in ribe do okusne zelenjave ter še veliko več, OptiGrill 2in1 zmore vse. Spoznajte pametni žar za pripravo celotnih obrokov v eni priročni napravi, idealni za vse vsakodnevne obroke. Patentirana tehnologija izmeri debelino mesa, ribe ali zelenjave do milimetra natančno, prešteje število kosov in samodejno prilagodi čas kuhanja, da zagotovi popolne, brezhibne rezultate. Z devetimi samodejnimi programi in poševnimi pladnji za lažje odtekanje maščob OptiGrill 2in1 omogoča pripravo raznovrstnih okusnih in zdravih jedi - poleg tega pa ponuja še dostop do posebne aplikacije s stotinami poosebljenih receptov z navodili, ki bodo zadovoljili vse okuse!

Oznaka: GC772D30

Novi OptiGrill za vaše vsakodnevne obroke

OptiGrill 2in1 zagotavlja popolne rezultate z žara po vašem okusu — in še veliko več.

Združuje pametni žar in možnost pečenja v eni priročni napravi za vse obroke dan za dnem — od sočnega mesa do zelenjave z žara in veliko več.

Patentirana tehnologija izmeri debelino mesa, ribe ali zelenjave do milimetra natančno, prešteje število kosov in samodejno prilagodi čas kuhanja — za popolne rezultate brez napak!

Osnovne funkcije
 • Popolno pečenje na žaru zagotovljeno

  OptiGrill izmeri debelino vaše hrane do milimetra natančno, prešteje število kosov in samodejno prilagodi čas kuhe — za popolne rezultate od malo do močno zapečenega!

 • Brez potrebe po nadzoru

  Sledite obarvanemu okroglemu indikatorju, ki pokaže, ko je kuhanje končano! Na voljo je 9 samodejnih programov: rdeče meso, pleskavice, klobasice, svinjina, perutnina, ribe, morska hrana, sendviči in paprika.

 • Aparat 2v1

  Spoznajte pametni žar in možnost za pečenje v eni napravi — za raznolične obroke dan za dnem. Uporabljajte jo za pečenje ali jo odprite za 180° in pecite kot na žaru.

 • Enostavno čiščenje

  Neoprijemljivi pladnji in pladenj za sokove, ki jih lahko perete v pomivalnem stroju, za enostavno čiščenje.

 • Neskončen navdih

  Spoznajte aplikacijo s stotinami poosebljenih receptov in navodili, da bo vsak recept uspel.

 • Bolj zdrava peka

  Uživajte v peki z do 44 % manj maščob zahvaljujoč poševnim ploščam za lažje odtekanje maščob. *Interni test, opravljen marca 2021; test z 20-% maščobo pleskavice pred kuhanjem in po njem; zbiranje maščob je odvisno od kakovosti mesa in stopnje izbranega načina priprave.

 • Popravljivost 15 let

  Zasnovan za enostavna popravila, nizki stroški in hitra dobava rezervnih delov v obdobju 15 let in več zahvaljujoč več kot 6200 servisnim centrom po vsem svetu.

Funkcije
OSTALO
Neoprijemljive plošče    
Priloženi recepti    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Ne. Ko je prva serija peke končana, žar odprite do konca in odstranite hrano. Žar zaprite in pritisnite OK. Žara vam pred tem ni treba ugasniti. Ko lučke ponovno zautripajo, izberite želeni način delovanja. Faza predhodnega segrevanja bo veliko krajša v primerjavi s prvo, saj bodo plošče že vroče. Ko Optigrill zapiska v znak pripravljenosti, žar ponovno odprite, na plošče položite drugo serijo hrane in nadaljujte kot običajno.
Ne, saj senzorji peke v ročnem načinu niso aktivni.
Preden začnete čistiti žar, počakajte približno 45 minut, da se naprava ohladi. Za odstranjevanje ostankov hrane na ploščah ali straneh žara priporočamo uporabo lesene ali plastične lopatke. Za čiščenje žara in sestavnih delov uporabite krpo, namočeno v vročo vodo. Žara ne potapljajte v vodo. Ne uporabljajte močnih izdelkov za čiščenje in izdelkov z vsebnostjo alkohola ali goriva, saj lahko poškodujejo napravo.
• Plošče za žar niso bile pravilno nameščene na zatiče, zato senzorji ne morejo pravilno zaznati hrane.
Da težavo odpravite, ugasnite napravo in pustite, da se ohladi. Nato plošče namestite pravilno.
• Peči ste začeli pred koncem faze predhodnega segrevanja.
Da težavo odpravite: ugasnite napravo, odstranite hrano in napravo zaprite.
Napravo ponovno vklopite, izberite in potrdite program ter počakajte, da se faza predhodnega segrevanja zaključi.
• Hrano ste med ploščami začeli peči brez predhodnega segrevanja.
Da težavo odpravite: ugasnite napravo, odstranite hrano in napravo zaprite.
Napravo ponovno vklopite, izberite in potrdite program ter počakajte, da se faza predhodnega segrevanja zaključi.
• Kljub upoštevanju zgornjega nasveta se težava ni rešila: naprava morda potrebuje popravilo.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Če je hrana tanjša kot 4 mm, je pretanka (kot rezine slanine) in morda ne bo zaznana.
To ne predstavlja težave, enostavno pritisnite tipko za potrditev za začetek kuhanja.
Razlog je lahko nepravilno čiščenje kuhalnih plošč.
Priporočamo, da kuhalne plošče pred pranjem v pomivalnem stroju predhodno operete na naslednji način, da odstranite ostanke hrane:
- približno 30 minut namakajte plošče v topli vodi z dodanim detergentom za razmaščevanje in pomivanje posode,
- ploščo na obeh straneh zdrgnite z gobo ali krtačo za posodo, uporabite toplo vodo in detergent za razmaščevanje in pomivanje posode,
- izperite,
- operite v pomivalnem stroju.
Dvakrat zapored pritisnite gumb za vklop/izklop.
ali
Enkrat pritisnite gumb za vklop/izklop in potrdite z OK.
Naprava je med kuhanjem ostala odprta predolgo časa ali pa je bila po koncu predgrevanja ali segrevanja predolgo časa nedejavna.
Izključite napravo in počakajte nekaj minut. Nato znova priključite napravo in jo vklopite.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.