TEFAL OptiGrill

OptiGrill Popolni rezultati pečenja na žaru od malo do močno zapečenega

Od sočnega mesa do optimalnih hamburgerjev in mehke perutnine, OptiGrill obljublja popolne rezultate pečenja na žaru vsakič. S svojo patentirano tehnologijo izmeri debelino vašega mesa do milimetra natančno, upošteva število kosov in samodejno prilagodi čas pečenja, da zagotovi popolne rezultate brez napak. Zahvaljujoč 3 samodejnim programom kuhanja in ročnemu načinu z integriranim odštevanjem OptiGrill omogoča pripravo različnih okusnih in zdravih obrokov na dosegu roke.

Oznaka: GC7P0810

Popolni kuharski rezultati za vaše vsakodnevne obroke

OptiGrill obljublja popolne rezultate pečenja na žaru, kakršne želite.

Njegova patentirana tehnologija izmeri debelino vašega mesa do milimetra natančno, upošteva število kosov in samodejno prilagodi čas pečenja – za popolne rezultate brez napak!

Idealen za do 4 osebe, ta inteligentni kontaktni žar ima 3 samodejne programe za pečenje rdečega mesa, pleskavic in perutnine ter ročni način z vgrajenim odštevanjem.

Okusno, vsestransko kuhanje še nikoli ni bilo lažje!

Osnovne funkcije
 • Zagotovljena popolna peka na žaru

  OptiGrill izmeri debelino vaše hrane do milimetra natančno, upošteva število kosov in samodejno prilagodi čas peke – za zagotovljene popolne rezultate, od malo do dobro zapečenih!

 • Nadzor ni potreben

  Preprosto sledite digitalnemu zaslonu, da boste vedeli, kdaj je kuhanje končano, zahvaljujoč funkciji odštevanja in 3 samodejnim programom za rdeče meso, pleskavice in perutnino.

 • Enostavno čiščenje

  Plošče proti prijemanju in pladenj za sokove, primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, olajšajo čiščenje.

 • Zdravo pečenje na žaru

  Uživajte v do 44 % manj maščobe,* zahvaljujoč poševnim ploščam, ki pomagajo pri odvajanju maščobe. *Interni test zaključen marca 2021. Test temelji na pleskavici z 20 % maščobe, pred in po pečenju. Zbiranje maščobe je odvisno od kakovosti mesa in izbrane stopnje kuhanja.

 • Popravljivost 15 let

  Zasnovan za enostavna popravila, s poceni in hitro dobavo rezervnih delov v obdobju 15 let in več, zahvaljujoč več kot 6200 servisnim centrom po vsem svetu.

Funkcije
GLAVNE LASTNOSTI
Indikator stopnje kuhanja Zaslon z intuitivnim pomočnikom pri peki in odštevanjem  
Deli, ki jih je varno prati v pomivalnem stroju Plošče in pladenj za sokove  
OSTALO
Samodejni sistem kuhanja    
Indikator avtomatskega kuhanja Kazalnik za pripravo zrezkov  
Ročni način    
Neoprijemljive plošče    
Odstranljive plošče    
Odstranljiv pladenj za sokove    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Ohišje Nerjavno jeklo  
Ročaj Termo-plastika  
Kontrolna lučka    
Nastavljivi regulator temperature    
Lučka, ki označuje pripravljenost za kuhanje    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Preden začnete čistiti žar, počakajte približno 45 minut, da se naprava ohladi. Za odstranjevanje ostankov hrane na ploščah ali straneh žara priporočamo uporabo lesene ali plastične lopatke. Za čiščenje žara in sestavnih delov uporabite krpo, namočeno v vročo vodo. Žara ne potapljajte v vodo. Ne uporabljajte močnih izdelkov za čiščenje in izdelkov z vsebnostjo alkohola ali goriva, saj lahko poškodujejo napravo.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Razlog je lahko nepravilno čiščenje kuhalnih plošč.
Priporočamo, da kuhalne plošče pred pranjem v pomivalnem stroju predhodno operete na naslednji način, da odstranite ostanke hrane:
- približno 30 minut namakajte plošče v topli vodi z dodanim detergentom za razmaščevanje in pomivanje posode,
- ploščo na obeh straneh zdrgnite z gobo ali krtačo za posodo, uporabite toplo vodo in detergent za razmaščevanje in pomivanje posode,
- izperite,
- operite v pomivalnem stroju.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.