TEFAL ACCESS STEAM FIRST DT6130+1

ACCESS STEAM FIRST DT6130+1 Najlažji in najhitrejši parni likalnik T-fal

Izredno lahek in priročen prvi ročni parni likalnik T-Fal ponuja preprosto likanje s paro, ko to potrebujete. Majhen ročni parni likalnik  ima 15-sekundno segrevanje, hitro kot strela, kar zagotavlja hitre rezultate. Spoznajte zanesljivo likanje na paro brez težav dan za dnem, varno za uporabo na vseh materialih — tudi najbolj občutljivih.

Oznaka: DT6130E0

Prvi ročni parni likalnik T-Fal

Prvi ročni parni likalnik T-Fal Access omogoča odlično delovanje pare v izredno lahkem okvirju za preprostejšo skrb za oblačila dan za dnem - doma in na poti. 

Racionalizirana zasnova ponuja priročno uporabo brez težav, s takim delovanjem pare boste skozi vrata odšli kot iz škatlice, in to v kratkem času.

Izredno hitro segrevanje traja samo 15 sekund, 1300 W moči in stalni izhod pare 20 g/minuto zagotavljata hitro in učinkovito likanje s paro.

Okrepljeni dodatki za varnost paket lepo zaokrožijo s preprosto uporabo pare po potrebi in z odstranljivo posodo za vodo, kar omogoča brezhibno nego za oblačila.

Ročni parni likalnik prinaša popolne rezultate na vseh materialih, varno in preprosto, z dodatnimi nastavki za ultimativno pripravljenost na potovanjih - in to brez likalne deske.

 

 

 

 

Osnovne funkcije
 • Izredno lahek

  Izkusite razliko z izredno lahkim okvirjem. Nega oblačil ni bila še nikoli udobnejša in priročnejša.

 • default

  Hitro segrevanje

  Izredno hiter čas segrevanja, samo 15 sekund, za hitre zadnje popravke ali nujno urejanje v zadnji minuti, da boste kot iz škatlice.

 • Everyday steaming

  1300W of power ensures high-efficiency steaming sessions, perfect for all your everyday garment care needs

 • Vrhunska para

  Stalni izhod pare do 20 g/minuto ponuja zanesljive rezultate, idealno za zadnje popravke, da boste doma in na poti kot iz škatlice.

 • Brez likalne deske

  Spoznajte preprostejšo skrb za oblačila brez vsakodnevne potrebe po likalni deski. Za lepa oblačila brez gub potrebujete samo obešalnik in to je to.

 • Za vsak dan in na poti

  Izredno lahka oblika prinaša v dom še priročnejše likanje s paro in omogoča popolno udobje tudi za vse potrebe na potovanju.

 • Primeren za vse vrste oblačil

  Za zadnje popravke in likanje s paro za vse vrste tkanin, varno tudi za najobčutljivejše materiale, kot je svila.

 • Osveži in razkuži

  Izjemna moč pare pobije bakterije, pršice, cvetni prah in alergene ter odstrani neprijetne vonjave, da bodo oblačila sveža in popolnoma čista.

 • Varna uporaba

  S 70 ml odstranljivo posodo za vodo lahko aparat varno napolnite med uporabo, saj ga ni potrebno prej ohladiti, kar omogoča neomejeno avtonomijo pri uporabi pare. Zahvaljujoč sprožilcu na aparatu lahko paro dodajate po potrebi, ko jo potrebujete, za varno uporabo vsak dan.

 • Dezinficira tkanine

  Z naravno močjo pare dezinficira viruse, bakterije in mikrobe do 99,99 %*.*Zunanji testi, izvedeni v neodvisnih laboratorijih, s 3-kratnim počasnim parjenjem na bombažno tkanino.

Funkcije
Moč 1300  W
Dolžina napajalnega kabla 2.6  m
Nadzor pare na ročaju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Vaš izdelek ni priključen oziroma ni vklopljen ==> Prepričajte se, da je vaš izdelek pravilno priključen v električno vtičnico in da je stikalo obrnjeno na „I“.
Raven vode v rezervoarju je prenizka ==> Izključite napravo in napolnite rezervoar.
Črpalka ni aktivirana ==> Pritisnite gumb za paro in ga držite nekaj sekund, da se črpalka aktivira.
Odstranljivi rezervoar ni pravilno nameščen ==> Preverite, ali je rezervoar pravilno nameščen na izdelku.
Izdelek je v stanju pripravljenosti ==> Pritisnite gumb za vklop/izklop in počakajte, da preneha utripati.
Vaš izdelek ni priključen oziroma ni vklopljen ==> Prepričajte se, da je vaš izdelek pravilno priključen v električno vtičnico in da je stikalo obrnjeno na „I“.
Izdelek je v stanju pripravljenosti ==> Pritisnite gumb za vklop/izklop in počakajte, da preneha utripati.
Rezervoar za vodo ni pravilno nameščen oziroma blokirni ventil ni pravilno zaprt ==> Prepričajte se, da je ventil zaprt in da je rezervoar pravilno nameščen na izdelku.
V vaši napravi se je nabral vodni kamen, oglejte si oddelek o odstranjevanju vodnega kamna v navodilih.
Gumb za paro je v položaju za neprekinjen izpust pare. Odklenite ga z enim pritiskom.
Uporabili ste kemikalije za odstranjevanje vodnega kamna ali v vodo dodali aditive.
V vodni rezervoar nikoli ne dodajajte takšnih izdelkov. Vsebujejo namreč organske odpadke ali minerale, ki se pod vplivom toplote zgostijo in povzročajo brizganje, rjavo kapljanje ali prezgodnje staranje vaše naprave.
Uporabili ste kemikalije za odstranjevanje vodnega kamna ali v vodo dodali aditive.
V vodni rezervoar nikoli ne dodajajte takšnih izdelkov. Vsebujejo namreč organske odpadke ali minerale, ki se pod vplivom toplote zgostijo in povzročajo brizganje, rjavo kapljanje ali prezgodnje staranje vaše naprave.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.