TEFAL Optiss Decor BC5120V0

Optiss Decor BC5120V0 Priročne in izredno natančne kuhinjske tehtnice!

Optiss steklena kuhinjska tehtnica je popoln partner v vaši kuhinji, saj zaradi natančnega tehtanja in lahkotnosti čiščenja privarčuje čas, zahvaljujoč pametni Tara funkciji.

Partner v kuhinji za uspešno kuhanje!

Zahvaljujoč Optiss kuhinjski tehtnici, bodo vsi vaši recepti uspeli. Popolnoma prilagodljiva za kuhanje in pečenje, kjer je važen vsak gram za dosego okusnega rezultata.

Med karakteristikami je izjemno praktična funkcija prehoda iz suhih na tekoče meritve.

Za dodatno praktičnost, pametna funkcija TARA zagotavlja natančno merjenje več sestavin v isti posodi, kar privarčuje čas in olajša čiščenje.

Enostavna za shranjevanje zahvaljujoč tanki obliki in obešalu. Vključeni sta tudi 2 bateriji LR03 AAA. Ne izgubljajte časa, začnite takoj!

Osnovne funkcije
 • Maksimalna praktičnost uporabe

  Robusten, odporen na odrgnine, stekleno površino je enostavno čistiti. Možnost uporabe s posodo različnih dimenzij, zahvaljujoč veliki površini tehtnice.

 • default

  Enostavno shranjevanje

  Zahvaljujoč tanki obliki in obešalu je shranjevanje enostavno.

 • IZJEMNA PRAKTIČNOST

  Ni potrebe za posodo z merilnimi črtami: Zahvaljujoč funkciji za merjenje tekočin enostavno izklopite funkcijo vaganja teže (g) in vključite funkcijo merjenja tekočin (cl/dl). Možnost napake pri tehtanju je tako izključena.

 • Pametna številčnica/zaslon

  Prihranite čas in zmanjšajte čas čiščenja kadar pečete ali kuhate: TARA funkcija omogoča tehtanje več sestavin isti posodi. Ni potrebno presipavanje sestavin, tehtnico samo resetirate na ničlo in nastavite dodajanje sestavin.

 • Sigurni rezultati

  Idealna za recepte peke, kjer je precizno tehtanje ključno za uspešen rezultat.

 • Velika kapaciteta  

  Popolnoma prilagojeno za vse recepte, od tort do palačink.

 • Pripravljena za uporabo

  Lahko jo uporabite takoj, saj so 2 LR03 AAA baterije že vključene.

Funkcije
Tehtanje g / cl / dl  
Funkcija teže posode    
Funkcija tekočine    
Samodejni izklop    
Kavelj za obešanje    
Občutljiva tipkovnica    
Zmogljivost 5  kg
Stopnjevanje 1  g
Velikost zaslona 58x22  mm
Platforma za tehtanje Kaljeno steklo  
Vrsta baterije AAA  
Število baterij 2  
Priložene baterije    
Garancija 2 leti  

Pogosta vprašanja
Za nastavitev teže posode, za katero želite, da se ne upošteva (tara):
– vklopite tehtnico
– posodo odložite na pladenj (posoda je lahko večja od pladnja)
– pritisnite tipko za vklop/izklop in počakajte, da se na zaslonu prikaže ničla.
Teža posode se samodejno odšteje.
Tehtnico obrišite z vlažno krpo in jo popolnoma posušite. Naprave ne potapljajte v vodo. Ne uporabljajte abrazivnih sredstev. Za posodo in pokrov, ki sta priložena določenim modelom:
– ne segrevajte ali uporabljajte v mikrovalovni pečici,
– ročno pranje je priporočeno za zagotavljanje daljše življenjske dobe.
Naprave, kot so mikrovalovne pečice ali mobilni telefoni, lahko povzročijo motnje delovanja prikaza teže, če se uporabljajo v bližini tehtnice. Tehtnice ne puščajte v bližini vira toplote. Na tehtnico ne postavljajte vročih posod.
Družba Groupe SEB se je obvezala k zagotavljanju kakovosti in potrošnikom posreduje informacije o ekološki uporabi izdelkov Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju, ki so navedene v razdelku »Zdravje in okolje«. Ta obveza zagotavlja, da premazi Tefal/T-fal ne vsebujejo perfluorooktanojske kisline (PFOA), svinca in kadmija ter da so izdelki s premazom proti prijemanju neškodljivi za okolje in potrošnike. Informacije o varovanju okolja temeljijo na rednih analizah neodvisnih laboratorijev iz več različnih držav (INERIS v Franciji, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS v Združenem kraljestvu, FABES Labs v Nemčiji, MB Labs v Kanadi, SGS na Kitajskem) (povezava do spletnih mest laboratorijev). Te informacije lahko poiščete na spletnem mestu blagovne znamke Tefal/T-fal in na embalaži posode Tefal/T-fal s premazom proti prijemanju.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.