TEFAL KTM MCG UPGRADE QB516

KTM MCG UPGRADE QB516 Popolna peka brez napora in še veliko več!

Izjemna vsakodnevna priprava tort! Izdelek Masterchef Gourmet vam pomaga pri vsakodnevni pripravi domačega peciva, s katerim boste razveselili svojo družino. Zahvaljujoč slaščičarskemu kompletu iz edinstvenih in patentiranih metlic Flex, nastavka za stepanje in nastavka za testo je uspeh vedno zagotovljen! Z motorjem moči 1100 W in 4,6-litrsko posodo lahko naredite do 1,8 kg mase za torto, stepete do 10 beljakov ali 800 g težkega testa. Na voljo je tudi 7 dodatkov, da lahko ustvarite več kot le pecivo.

Oznaka: QB516G38

Vrhunska peka vsak dan!

Imeti kuhinjski pripomoček ni več razkošje.

Masterchef Gourmet vam pomaga pri vsakodnevni pripravi sladkega in slanega peciva: piškoti, testo za pite, kolački, testo za kruh, pice ... Zahvaljujoč patentirani metlici Flex, nastavku za stepanje in nastavku za testo je Masterchef Gourmet profesionalec v miksanju, stepanju, gnetenju in celo mešanju.

Zahvaljujoč temu preprostemu kuhinjskemu stroju in dodatnim nastavkom za vsestransko uporabo lahko takoj razveselite svojo družino in prijatelje.

Domača peka še nikoli ni bila tako preprosta!

Osnovne funkcije
 • Ekskluzivna tehnologija Flex Whisk za popolno stepanje, tudi iz enega samega jajca

  Zahvaljujoč posebej zasnovani podaljšani tretji žici Flex Whisk zlahka doseže dno posode in v kratkem času stepe vse vaše sestavine za lahke in puhaste rezultate!

 • Planetarno gibanje za optimalne rezultate mešanja!

  Planetarno gibanje orodja za pecivo in glave stroja zagotavlja doseganje vseh površin posode za gladke ter homogene rezultate mešanja.

 • 4,6 l posoda iz nerjavečega jekla z ročaji

  V 4,6-litrski posodi lahko zmešate do 10 beljakov, pripravite do 40 piškotov in 3 velika testa za pico.

 • Hiter in močan

  1100 W in 8 nastavitev hitrosti s hitro funkcijo za gladko in enakomerno mešanje.

 • Kakovosten kovinski komplet za pecivo

  Komplet Masterchef Gourmet za pripravljanje peciva s patentirano metlico Flex za lažjo pripravo, z nastavkom za testo za pecivo in nastavkom za težje testo, je idealen za vsakodnevno uporabo.

 • Manjka navdiha? Uživajte v 25 idejah za recepte!

  Na spletni strani podjetja Tefal je na voljo knjiga receptov s 25 recepti, od dnevnih prigrizkov do slastnih sladic.

 • Vključen nastavek za mletje mesa

  Doma si pripravite sveže polpete, tatarca ali burgerje! Mlinček za mletje mesa vključuje dve mrežici iz nerjavečega jekla za različne vrste priprave (srednje in grobo mletje). Rezilo se za optimalne rezultate ostri samo.

 • Vključen nastavek za sekljanje

  Uživajte v sveže narezani in razrezani zelenjavi ter sadju! Ta rezalnik/drobilnik vključuje 4 odstranljive posode iz nerjavečega jekla za neposredno namestitev v posodo, vključno z nastavkom Reibekuchen za ribanje krompirja.

 • Vključen 1,5-litrski sekljalnik

  Zmešajte sveže sadne napitke, testo za palačinke, uživajte v toplih ali hladnih juhah in še veliko več. Posoda sekljalnika je označena za enostavno odmerjanje in ima pokrovček za dodajanje sestavin med mešanjem.

 • Povečajte možnosti!

  Kuhinjski pripomoček je združljiv s 7 dodatnimi nastavki (sekljalnik iz plastike ali nerjavečega jekla, mini sekljalnik, nastavek za mletje mesa, drobilnik/rezalnik, komplet za testenine, sokovnik), da zadovolji vse okuse in potrebe vaše družine.

Funkcije
Metlica Upogibna metlica  
Knjiga receptov    
Pulzna funkcija    
Planetno gibanje    
Material posode Brušeno nerjaveče jeklo  
Mešalnik DA  
Material posode mešalnika Plastika  
Drobilnik/rezalnik    
Stepalnik Metal  
Kavelj za testo Metal  
Mesoreznica    
Dodatna posoda NE  
Pripomočki, ki jih je treba kupiti    
Prostor za shranjevanje kabla    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pred prvo uporabo naprave operite vse dele dodatne opreme v topli milnici (glejte razdelek o čiščenju v priročniku z navodili). Sperite in osušite.
Postavite enoto z motorjem na ravno, čisto in suho površino.
Vključite vtič aparata v vtičnico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.