TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632

MASTERCHEF GOURMET+ QB632 Močan in natančen za popolne kreme, tiramisu in druge puhaste sladice!

Spodbudite svojo ustvarjalnost! Masterchef Grande vam omogoča prehod iz vašega območja udobja: makroni, limonina pita s penicami, pavlova torta, profiteroli in še veliko več. Zahvaljujoč 1100W motorju in posodi z volumnom 4,6 l lahko pripravite do 40 mufinov naenkrat. Poleg tega so na voljo 3 nastavki: edinstvena fleksibilna metlica Flex Whisk (za popolno stepanje beljakov), Flex Bowl (dodatna silikonska posoda 3-v-1) in Delica'tool (za pripravo mehkih sladic). Pripravite biskvit za pecivo ali zamesite kruh in testo za pizo z nastavki za mešanje. Vse to in še več v lepo oblikovanem aparatu.

Oznaka: QB632D38

Priprava popolnega peciva, vsaki dan!

Niti en dan nebi smel biti brez domačega peciva!

Uživajte v čokoladni peni, tiramisuju, soffleu, makronih ali zračnih desertih, zahvaljujoč 3 ekskluzivnim nastavkom (patentirana metlica Flex Bowl, Flex Whisk in Delica't tool).

MasterChef Gourmet+ s svojim elegantnim 100 % kovinskim ohišjem in 4,6 L posodo izpolnjuje vsa vaša pričakovanja.

Eksperimentirajte in ustvarite nove, sofisticirane recepte že danes!

Osnovne funkcije
 • 3 ekskluzivni nastavki

  Flex Whisk (za popolno stepanje beljakov), Flex Bowl (dodatna silikonska posoda 3-v-1) in Delica'tool (za pripravo mehkih sladic).

 • Ekskluzivni nastavek Delica'tool za popolne rezutate

  Prenehajte zapravljati čas z ročno pripavo peciva in prefinjene korake opravite s kuhinjskim robotom. Lahkotne pripravke (beljak, smetana in podobno) dodajte gostejšim masam in dosežite popolne, puhaste rezultate, kot bi mignil.

 • Ekskluzivna fleksibilna posoda: prva silikonska posoda 3-v-1 za še lažjo pripravo

  Vse priprave testa so zdaj na voljo brez številnih korakov zahvaljujoč ekskluzivni posodi Flex Bowl 3-v-1! Kompatibilna tudi za mikrovalovno pečico: stopite sestavine v silikonski skledi Druga posoda: pri peki potrebujete več kot le eno posodo, Flex Bowl je oblikovana tako, da je kompatibilen z vašim kuhinjskim robotom Enostavno shranjevanje: saj jo namestite v kovinsko posodo aparata.

 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilne metlice Flex Whisk za popolno stepanje, tudi samo za eno jajce

  Zahvaljujoč posebnemu dizajnu s tretjo žico metlica enostavno seže do dna posode za enostavno stepanje in lahkotne zmesi, pripravljene, kot bi mignil.

 • Planetarno gibanje za optimalne rezultate mešanja!

  S planetarnim gibanjem se glava vašega kuhinjskega robota in nastavek vrtita tako, da dosežeta celotno področje posode, kar omogoča hitre, gladke in homogene rezultate.

 • Set za testo vrhunske kvalitete

  Patentirana metlica Flex Whisk za lahke kreme, nastavek iz litega železa za testo za pecivo in kavelj iz nerjavečega jekla za kompaktno testo. Set za pecivo Masterchef Gourmet + je popoln za vsakodnevno uporabo!

 • Hitro in močno

  Moč 1100 W in 8 hitrosti + pulzno delovanje za gladke in homogene zmesi.

 • Posoda iz nerjavnega jekla z velikimi ročajm in volumnom 4,6 l

  Stepite do 10 beljakov, specite do 40 kolačkov in zmešajte do 3 velika testa za pico zahvaljujoč veliki posodi z volumnom 4,6 l. S pomočjo velikega vertikalnega ročaja pa je s posodo enostavno ravnati.

 • Nimate idej? Uživajte v 33 receptih!

  Knjiga receptov, dostopna za prenos na Tefalovi spletni strani, predstavlja 33 receptov, da odkrijete vse od vsakodnevnih prigrizkov do okusnih sladic, tudi 8 receptov, posvečenih nastavku Delica'tool.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilen s 7 dodatnimi nastavki (blender iz plastike ali nerjavnega jekla, mini sekljalnik, nastavek za mletje mesa, set za testenine, strgalnik/rezalnik, sokovnik), da zadovoljite vse potrebe vaše družine in premamite vse brbončice!

 • Vključen mešalnik iz nerjavnega jekla z volumnom 1,5 l

  Idealen za koktajle, drobljenje ledu, smutije, juhe in še veliko več. Eleganten mešalnik iz nerjavnega jekla z volumnom 1,5 l je odporen na tople in hladne sestavine. Rezila lahko snamete za enostavno čiščenje.

 • Nastavek za sekljanje

  Uživajte v sveže narezani zelenjavi in sadju! Vključuje 4 snemljive nastavke iz nerjavnega jekla, tudi ribež za krompir.

 • Vključen nastavek za mletje mesa

  Pripravite mesne kroglice, tatarski biftek ali hamburger kar doma. Vključuje 2 rešetki iz nerjavnega jekla (za srednje in grobo mletje). Samoostrilni noži za optimalne rezultate.

Funkcije
Metlica Upogibna metlica  
Knjiga receptov    
Pulzna funkcija    
Planetno gibanje    
Mešalnik DA  
Material posode mešalnika Brušeno nerjaveče jeklo  
Drobilnik/rezalnik    
Stepalnik Metal  
Kavelj za testo Metal  
Mesoreznica    
Prostor za shranjevanje kabla    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pred prvo uporabo naprave operite vse dele dodatne opreme v topli milnici (glejte razdelek o čiščenju v priročniku z navodili). Sperite in osušite.
Postavite enoto z motorjem na ravno, čisto in suho površino.
Vključite vtič aparata v vtičnico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.