TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632

MASTERCHEF GOURMET+ QB632 Močan in natančen, za popolni mousse, tiramisu in ostale mehke sladice!

Razširite svoje meje!

Masterchef Grande vas potegne iz vašega območja udobja: makaroni, limonina meringue pita, pavlova torta, profiteroli,... Zahvaljujoč njegovemu 1100W motorju in posodi 4,6 L lahko pripravite do 40 mufinov naenkrat. Poleg tega so 3 nastavki: edinstvna fleksibilna metlica Frex Whisk (za popolno mešanje beljakov), Flex Bowl (nastavek 3v1 dodatna silikonska posoda) in Delica'tool (za pripravo mehkih sladic ). Pripravite biskvit za pecivo ali zamiste kruh in pripravitev testo za pizo, z nastavki za mešanje. Vse to in še več lepo oblikovanem aparatu.

Oznaka: QB632D38

Priprava popolnega peciva, vsaki dan!

Niti en dan nebi smel biti brez domačega peciva!

Uživajte v čokoladni peni, tiramisuju, soffleu, makronih ali zračnih desertih, zahvaljujoč 3 ekskluzivnim nastavkom (patentirana metlica Flex Bowl, Flex Whisk in Delica't tool).

MasterChef Gourmet+ s svojim elegantnim 100 % kovinskim ohišjem in 4,6 L posodo izpolnjuje vsa vaša pričakovanja.

Eksperimentirajte in ustvarite nove, sofisticirane recepte že danes!

Osnovne funkcije
 • 3 ekskluzivni nastavki

  Frex Whisk (za popolno mešanje beljakov), Flex Bowl (nastavek 3v1 dodatna silikonska posoda) in Delica'tool (za pripravo mehkih sladic )

 • Posoda iz nerjavnega jekla z velimi ročajm, zmogljivosti 4,6L in zaščito pred pršenjem

  Zmešajte 10 beljakov in naredite 40 drobnih kolačev, 3 velika testa za pizzo, vse zahvaljujoč veliki posodi 4,6 L.

 • Vam manjka inspiracija? Uživajte v 33 receptih!

  Knjiga receptov, dostopna na Tefal web strani, s 33 recepti boste odkrili od vsakodnevnih prigrizkov, do okusnih sladi, vključeno 8 receptov posvečenih nastavku Delica'tool.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilen z 7 dodatnimi nastavki (plastični ili inox blender, mini sekljalnik, drobilnik, nastavek za mletje mesa, set za testenine, sokovnik) da bi zadovoljili vse potrebe vaše družine!

 • Vključen inox blender kapacitete 1.5L

  Idealen za koktele, drobljenje ledi, smoothie, juhe in še več. Elegantni blender iz inoxa 1,5L otporen je na tople in hladne sestavine. Enostavno čiščenje.

 • Nastavek za sekljanje

  Uživajte v sveže narezani zelenjavi in sadju! Vključuje 4 inox nastavke, tudi ribež za krompir.

 • Nastavek za mletje mesa

  Pripravite svoje mesne kroglice, tatarski biftek ali hamburger. Vključuje 2 rešetki iz inoxa ( za srednje in grobo mletje).  Ni potrebno ostrenje.

 • Ekskluzivni Delica'TOOL nastavek za popolne rezutate

  Prenehajte zapravljati čas z ročno pripavo peciva. Vključite enostavne priprave (beljaka, smetane..) in dosežite popolne rezultate v katerem koli trenutku  

 • Ekskluzivna fleksibilna posoda 3 v 1 iz silikona za še lažjo pripravo.

  Naredite vse svoje priprave testa brez številnih korakov zahvaljujoč ekskluzivnemu 3 v 1 Fex Bowl posodi!

  • je kompatibilna tudi za mikrovalovno pečico: raztopite sestavine
  • druga posoda: pri peki potrebujete več kot le eno posodo, Flex Bowl je oblikovan tako, da je kompatibilen z vašim kuh. robotom
  • enostavno shranjevanje: saj ga namestite v kovinsko posodo

 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilne metlice

   Patentirana FlexWhisk metlica za lahke kreme, nastavek za lahko in kompaktno mešanje

 • Planetarno gibanje za optimalne rezultate mešanja!

  S planetarnim gibanjem se glava vašega kuhinjskega robota in nastavek vrtita tako da dosežeta celotno področje posode, kar omogoča hitre, gladke in homogene rezultate.

 • Set za testo vrhunske kvalitete 

  Patentirana FlexWhisk metlica za lahke kreme, nastavek za lahko in kompaktno mešanje.

 • Hitro in močno

  Moč 1100 W in 8 hitrosti + pulzno delovanje za gladke in homogene zmesi

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pred prvo uporabo naprave operite vse dele dodatne opreme v topli milnici (glejte razdelek o čiščenju v priročniku z navodili). Sperite in osušite.
Postavite enoto z motorjem na ravno, čisto in suho površino.
Vključite vtič aparata v vtičnico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.