TEFAL HAND BLENDER ECO RESPECT BLACK

HAND BLENDER ECO RESPECT BLACK Manj vpliva, več spoštovanja in vedno isti užitek!

Asortiman Eco Respect ponuja prve ekološko zasnovane izdelke za pripravo hrane, razvite z zmanjšanim vplivom na okolje. Izdelan v Franciji iz 51 % reciklirane plastike (plastika = 23 % celotne teže izdelka), izdelek popolnoma v ekološki embalaži (glejte podrobnosti spodaj). Ročni mešalnik ne vsebuje BPA, 95 % ga je mogoče reciklirati in ima 10-letno garancijo. Kakovostna rezila Powelix v kombinaciji z motorjem z močjo 600 W omogočajo preprosto sekljanje kakršne koli teksture za vse vaše najljubše sestavine.

 

Oznaka: HB46E838

Ekološko zasnovan izdelek za omejevanje vpliva na okolje

S paličnim mešalnikom Eco Respect uživajte v okusnih domačih juhah, pirejih, omakah, pestih in še številnih drugih jedeh!

Ekološki ročni mešalnik z različnimi priročnimi funkcijami lahko uporabljate vsak dan, saj je dovolj zmogljiv. 

Ekskluzivna rezila Powelix zagotavljajo visoko stopnjo vzdržljivosti in 30 % hitrejše rezultate*.

Zelo intuitiven in preprost za uporabo dvohitrostni sprožilec, z motorjem zmogljivosti 600 W za optimalno sekljanje v kratkem času, je kos kateri koli teksturi ali konsistenci.

Odkrijte popoln paket sekljalnikov z zaščito proti škropljenju, da kuhinja ostane čista, s posodo za pomivanje v pomivalnem stroju, in z 800-mililitrsko merilno posodo za vašo popolno kulinarično ustvarjalnost.

Obvladanje novih receptov še nikoli ni bilo lažje!

Osnovne funkcije
 • Ročni mešalnik ECO

  Izdelano iz 51 % reciklirane plastike, plastika: 23 % celotne teže izdelka. Eko-embalaža: se reciklira, 90-% reciklirana vlakna, črnilo na vodni osnovi, 0 plastike. 95 % izdelka je mogoče reciklirati. Ko zamenjate vašo napravo, jo pravilno reciklirajte.

 • OPTIMALNO DELOVANJE

  600 W močan motor za optimalno mešanje in hitre rezultate vseh vaših najljubših receptov in sestavin.

 • PREPROSTE NASTAVITVE

  Zelo intuitiven ročni mešalnik, ki ga je zelo enostavno uporabljati, z dvema nastavitvama hitrosti, da zadovolji vse vaše potrebe

 • ERGONOMIČNI ROČAJ

  Uživajte v udobnem mešanju s pametnim ergonomskim ročajem z enostavno dostopnimi nastavitvami.

 • IZDELANO V FRANCIJI

  Proizvedeno v Lurdu v Franciji.

 • ZAŠČITA PRED ŠKROPLJENJEM

  Zaradi zaščite proti škropljenju bo vaša kuhinja ostala čista in brez madežev.

 • MERILNA POSODA

  V 800-mililitrski posodi, dovolj veliki za vsako priložnost, lahko zmešate doma narejene juhe, pire, pesto in še kaj.

Funkcije
OSTALO
Moč 600  W
Nastavitve hitrosti 2  
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Kapaciteta čaše (ml) 800  ml
Kapaciteta posode za sekljanje /  ml
Shranjevanje /  
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Barva Black  
Priloženi dodatni pripomočki /  
Druge barve /  
Barva vtikača BLACK  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.