TEFAL HBL TURBOMIX RELIFT HB121

HBL TURBOMIX RELIFT HB121 Okusni recepti v eni potezi!

Palični mešalnik Tefal Turbomix je tako oblikovan, da zadovolji vse vaše potrebe mešanja, s 350 W močjo brez napora. Z eno hitrostno stopnjo za optimalno mešanje številnih sestavin samo z dotikom na gumb, medtem, ko vzdržljivi noži ZELKROM omogočajo dolgotrajne učinke.

Oznaka: HB121838

Palični mešalnik Tefal Turbomix za enostavno uporabo

Hitri rezultati s popolno lahkotnostjo. Palični mešalnik Turbomix je oblikovan z namenom poenostavljenega vsakodnevnega kuhanja.

Ta palični mešalnik ima enostavno kontrolo hitrosti, ki omogoča doseganje optimalnih rezultatov mešanja različnih sestavin.

Z močjo 350 W lahko hitro mešate in brez napora, medtem, ko nožki ZELTRON omogočajo vsakodnevno maksimalno vzdržljivost.

Odstranljivi deli so pralni v pomivalnem stroju. 

Popolni paket tega aparata se zaključi s posebno zaščito pred pršenjem, tako da je mešanje pod kontrolo in enostavno.

 

 

 

 

 

Osnovne funkcije
 • Hitri rezultati mešanja

  Moč 350 W in dva vzdržljiva nožka za hitre rezultate pri izbranih receptih omogočajo optimalno mešanje različnih sestavin.

 • Enostavno rokovanje z enim gumbom

  Ena univerzalna hitrost za enostavno uporabo, za brezmejne rezultate mešanja s pritiskom na gumb.

 • Enostavno čiščenje

  Odstranljivi deli so pralni v pomivalnem stroju, s tem omogočajo lažje čiščenje vsakodnevne uporabe aparata.

 • Dolgotrajni ZELKROM noži

  Visokokvalitetni ZELKROM noži so izdelani za dolgotrajno učinkovito uporabo.

 • Ergonomski ročaj

  Ergonomski ročaj z reliefnim delom za udobno uporabo.

 • Pametni sistem

  Zaščita pred pršenjem za čisto kuhinjo in enostavno uporabo.

Funkcije
OSTALO
Nastavitve hitrosti 1  
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Kapaciteta čaše (ml) 800  ml
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.