TEFAL INFINYFORCE PRO 5IN1 HB95L

INFINYFORCE PRO 5IN1 HB95L Gladko. Hitro. Še več.

Izjemne zmogljivosti so skupaj z izjemno natančnostjo pri paličnem mešalniku Tefal InfinyForce. Tehnologija Powelix Life ponuja visokozmogljiva rezila s titanovim premazom, za popolne rezultate in izjemno obstojnost. Visoko natančni večstopenjski sprožilec omogoča popoln nadzor nad dosegom, zato brez težav obvlada kakršno koli teksturo ali rezultat. In 1200 W moči zagotavlja hitre rezultate tudi pri najzahtevnejših sestavinah, ki pokrivajo vse vaše potrebe po mešanju v eni vsestranski napravi.

Oznaka: HB95LD38

InfinyForce Pro Palični mešalnik: Extreme Precision

Palični mešalnik Tefal InfinyForce ponuja popolno natančnost in enostavnost, z dolgotrajnimi zmogljivostmi in hitrimi rezultati.

Obvladovanje novih receptov je enostavno, za okusne domače juhe, pire, salso, pesto in še veliko več.

Ekskluzivna Powelix Life rezila zagotavljajo izjemno trpežnost, z zmogljivostjo, ki traja dvakrat dlje in ponuja 30% hitrejše rezultate.

Končna natančnost je dosegljiva z večstopenjskim sprožilcem, ki je preprost za uporabo, za obvladovanje katere koli teksture ali rezultate.

1200 W moči zagotavlja optimalno mešanje v vsakem trenutku, tudi pri zahtevnejših sestavinah.

Odkrijte popoln paket z zaščitno pred brizganjem in impresivno paleto funkcij: mešalna noga z zaščito pred brizganjem, tako kuhinja ostaja čista.

Odstranljivi deli se lahko čistijo v pomivalnem stroju, kakor tudi  800 ml merilna čaša in vsi nastavki.

 

 

 

 

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnovne funkcije
 • Trpežna visokozmogljiva rezila

  Odkrijte naša ekskluzivna Powelix Life rezila, ki nudijo neprimerljivo vzdržljivost z zmogljivostjo, ki traja dvakrat dlje in prinaša 30% hitrejše rezultate.

 • 1200 W moč

  1200 W moči za vaše najljubše recepte, za optimalno mešanje najrazličnejših sestavin.

 • Enostavna uporaba

  Večstopenjski sprožilec nudi izjemno natančnost na dosegu roke. S spremenljivimi nastavitami omogočajo kakršno koli teksturo ali rezultat, ter izboljšano ergonomijo uporabe.

 • Merilna posoda

  800 ml čaša je kot nalašč za domače juhe, pire, pesto in drugo, saj ponuja idealno kapaciteto za vsako priložnost.

 • default

  Nastavek za sekljanje

  Odkrijte brezhibno sekljanje, idealno za zelenjavo, zelišča, začimbe in še več.

 • default

  Metlica za stepanje

  Vse vaše potrebe po mešanju so na dosegu roke; izjemne omlete, sneg iz beljaka, meringue in drugo.

 • Nastavek za pire

  Nastavek za pire za vse vaše recepte s sestavinami za pire

 • default

  5-funkcijski procesor

  Dopolnite svojo polno ustvarjalnosti z večnamenskim mešalnikom, ki ponuja pet novih načinov za nadgradnjo svoje kulinarične igre.

Funkcije
OSTALO
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Sekljalnik    
Metlica    
Nastavek za pire    
Mehak na dotik    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Tehnologija rezil 4 rezila Powelix life = 30 % hitrejše in 2-krat daljše delovanje  
Food Pro    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.