TEFAL MIX KALUGA HB533

MIX KALUGA HB533 Učinkovitost in praktičnost za vsakodnevne obroke.

Zanesljiva zmogljivost z enostavnimi kontrolami pri uporabi paličnega mešalnika Tefal Dailymix. Visokokakovostni rezili zagotavljajo zanesljivo delovanje in vzdržljivost, skupaj s 600W moči. Zelo intuitiven in ergonomičen enostopenjski sprožilec omogoča popoln nadzor na dosegu roke in tako brez težav obvladuje poljubno teksturo ali rezultat za vse vaše najljubše sestavine in recepte,  pripravljene do popolnosti.

Oznaka: HB533138

Tefal Dailymix palični mešalnik: Enostavno mešanje

Palični mešalnik Tefal Dailymix zagotavlja popolno vsakodnevno delovanje, z različnimi priročnimi funkcijami za vsakodnevno mešanje. 

Obvladovanje novih receptov še nikoli ni bilo lažje, za okusne domače juhe, pire, salso, pesto in še veliko več.

Izjemno intuitiven enostopenjski sprožilec zajema vsako teksturo ali konsistenco, z zanesljivim 600W motorjem za optimalno mešanje v vsakem trenutku.

Odkrijte popoln paketpaličnega mešalnika, z mešalno nogo proti brizganju, da bodo v kuhinji ohranjeni brezskrbni, odstranljivi deli, varni v pomivalnem stroju, 800 ml čaša in vsestranski nastavki, s katerimi lahko odkrijete svojo polno kulinarično ustvarjalnost.

Osnovne funkcije
 • Popolni rezultati mešanja

  Ta palični mešalnik ima 600 W moči za hitre rezultate, z visoko učinkovitostjo, ki je popolnoma primeren za najrazličnejše recepte.

 • MOČ 600 W

  Dosegljiva zmogljivost je na dosegu roke, s 600 W moči za optimalno mešanje in hitre rezultate vseh vaših najljubših receptov.

 • Metlica za stepanje

  Vse vaše potrebe po mešanju so na dosegu roke, izjemne omlete, jajčni beljak, meringue in drugo.

 • Nastavek za sekljanje

  Odkrijte brezhibno sekljanje, idealno za zelenjavo, salsa, zelišča, začimbe in še več.

 • Posoda

  800 ml Merilna posoda je kot nalašč za vaše domače juhe, pire, pesto in drugo, saj ponuja idealno kapaciteto za vsako priložnost.

 • Enostavna oblika

  Naj bo kuhinja z mešalno nogo proti brizganju, za čistejše in bolj prijetno mešanje, ki preprečuje brizganje in nered.

 • Ergonomičen ročaj

  Odkrijte mešanje v popolnem udobju z ergonomskim ročajem, izboljšanim z enostavno dostopnimi kontrolami.

 • Enostavna kontrola za uporabo

  Zelo intuitiven enostopenjski sprožilec  palični mešalnik, ki ga je preprosto mogoče uporabiti z eno hitrostjo za vse potrebe mešanja.

Funkcije
OSTALO
Moč 600  W
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Kapaciteta čaše (ml) 800  ml
Sekljalnik    
Kapaciteta posode za sekljanje 500  ml
Metlica    
Shranjevanje /  
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Barva White  
Druge barve Coal  
Barva vtikača White  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.