TEFAL STEELFORCE 3IN1 HB883D38

STEELFORCE 3IN1 HB883D38 Ostrni nožev ostaja 2 x daljša.*

S paličnim mešalnikom Steelforce Tefal, lahko uživate v mešanju brez napora. Njegova ostrina iz titana nudi 2 x daljšo ostrost od tradicionalnih paličnih mešalnikov iz nerjavnega jekla, za dolgotrajno učinkovitost. Enostavno pripravite razne recepte v kratkm času, zahvaljujoč močnemu motorju 1000 W, in pri tem imate še kontrolo nad hitrostjo z 20. možnimi nastavitvami.Protizdrsni ročaj nudi udobnost uporabe, a deli, ki so varni za pranje v pomivalnem stroju, omogočajo enostavno čiščenje. Vse to zaokrožuje posoda zmogljivosti 800 ml, sekljalnik 500 ml, s katerim enostavno sekljate različne koščke, ter metlica.

Oznaka: HB883D38

Steelforce palični mešalnik: dolgotrajna ostrina

Z Steelforce, uživate ob najmočnejšem Tefal paličnem mešalniku.

Z vzdržljivim motorjem 1000 W in ostrimi rezili iz titana, je mešalnik brezkompromisen.

20 hitrosti omogoča nepremagljivo kontrolo tudi nad najtršimi sestavinami, medtem, ko funkcija proti pršenju in na dotik mehak ročaj zagotavljata absolutno udobno uporabo.

S posodo 800 ml, mini sekljalnikom 500 ml in metlico dobite popolni komplet za popolne rezultate.

* Compared to traditional stainless steel blades

Osnovne funkcije
 • Rezila z oblogo iz titana

  Ostrina iz titana nudi 2 x daljšo* ostrost od tradicionalnih paličnih mešalnikov iz nerjavnega jekla, za dolgotrajno učinkovitost brez napora

 • Visoka učinkovitost

  Močan motor 1000 W za enostavno mešanje in maksimalno učinkovitost

 • 20 hitrosti + turbo funkcija

  Prilagodite hitrost brez zaustavljanja mešalnika zahvaljujoč intuitivnim nastavitvam

 • Mehak, ergonomični ročaj

  Za boljši kontrolo tudi ko imate vlažne roke

 • 800 ml merilna posoda

 • sekljalnik 500 ml za enostavno sekljalnje (800 ml celotna zmogljivost)

 • Whisk

Funkcije
OSTALO
Moč 1000  
Pulzna funkcija    
Funkcija turbo    
Nastavitve hitrosti 20  
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Kapaciteta čaše (ml) 800  ml
Sekljalnik    
Kapaciteta posode za sekljanje 500  ml
Metlica    
Mehak na dotik    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Priloženi recepti    
Barva STAINLESS STEEL / BLACK  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.