TEFAL Tefal Quickchef 3-in-1 Coppertinto

Tefal Quickchef 3-in-1 Coppertinto Izjemna brezhibnost na dosegu roke!

S Tefalovim paličnim mešalnikom Quickchef doživite pravo moč brez najmanjšega truda. Ekskluzivna tehnologija rezil Powelix skupaj z močnim 1.000-W motorjem zagotavlja izjemno učinkovito miksanje in vrhunske rezultate tudi pri najtrših sestavinah. Pripravite različne jedi popolnoma enostavno in ohranite nadzor s pomočjo 20 hitrosti na intuitivnem gumbu, ki ga je enostavno uporabljati — s konstantnim mešanjem med prilagajanjem, zaščito proti škropljenju, vsestranskimi nastavki in še veliko več.

Oznaka: HB656G10

Izredna moč mešanja v vaših rokah

Ročni mešalnik Quickchef 3-v-1 Coppertinto znamke Tefal zagotavlja izjemno učinkovitost in popoln nadzor.

Ekskluzivni sistem rezil s tehnologijo Powelix zagotavlja izjemno gladke rezultate v kratkem času, kremno in enakomerno teksturo ter enostavno mešanje — tudi pri najtrših sestavinah!

Trije dodatki — metlica, sekljalnik in kozarec — omogočajo neskončne možnosti, 20 nastavitev hitrosti z intuitivnim gumbom, enostavnim za uporabo, in številne priročne funkcije pa paket še dodatno dopolnijo.

*V primerjavi z našo klasično tehnologijo z 2 reziloma

Osnovne funkcije
 • Ekskluzivna tehnologija Powelix

  Z izjemno ostrimi rezili in napredno zasnovo tehnologija Powelix zagotavlja enake rezultate do 30 % hitreje*, za popolno kremno teksturo brez napora — tudi pri najtrših sestavinah.

 • Metlica

  Za enostavno stepanje dan za dnem

 • Sekljalnik

  Sekljalnik z volumnom 500 ml (celoten volumen) zagotavlja popolno vsestranskost za enostavno sekljanje in mletje.

 • Kozarec z volumnom 800 ml (celotni volumen)

  Kozarec z volumnom 800 ml (celotni volumen) zagotavlja popolno priročnost in manj pomivanja.

 • Mehki, nedrseči ročaj

  Ergonomična zasnova za boljši nadzor, tudi ko so roke mokre.

 • Zaščita proti škropljenju

  Udobnejše kuhanje brez nereda in škropljenja — za čisto kuhinjo brez napora.

 • 20 nastavitev hitrosti

  Intuitivno prilagajajte hitrost, ne da bi pri tem mešalnik morali ustaviti, s pomočjo gumba z 20 nastavitvami, enostavnega za uporabo.

 • Optimalno delovanje

  Motor z močjo 1000 W za enostavno mešanje in maksimalno učinkovitost.

Funkcije
OSTALO
Pulzna funkcija    
Funkcija turbo    
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Sekljalnik    
Metlica    
Mehak na dotik    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Tehnologija rezil 4 rezila Powelix = 30 % hitreje  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.