TEFAL Yummy Gourmet

Yummy Gourmet Pameten in prilagodljiv aparat za pripravo hrane za dojenčke 4-v-1

Spoznajte Yummy Gourmet, pameten aparat za pripravo hrane za dojenčke s paličnim mešalnikom, ki se razvija glede na vaše potrebe - od dojenčkovega prvega obroka do raziskovanja novih okusov in tekstur, do prvih pravih obrokov ter še veliko več. Dizajn 4-v-1 vam omogoča enostavno kuhanje na pari, miksanje, pogrevanje in odmrzovanje, primeren je za številne raznolične recepte, vse od hrane za dojenčke do okusnih jedi za celotno družino - vi pa boste prihranili čas, da se posvetite tem, ki jih imate najraje!

Oznaka: HB55W430

Bližnjica za vse vaše osnove potrebe, za doma pripravljeno hrano za dojenčke in še veliko več

Samo vi veste, kaj je najboljše za vašega dojenčka!

Z aparatom Yummy Gourmet za pripravo hrane za dojenčke enostavno pripravite domače recepte s pomočjo dizajna 4-v-1, ki vam omogoča kuhanje na pari, miksanje, pogrevanje in odmrzovanje, vse z enim pametnim aparatom — da boste manj časa preživeli v kuhinji in boste lahko več s svojo družino!

Aparat Yummy Gourmet bo s pomočjo priloženega paličnega mešalnika vaš dolgoletni zaveznik, ne samo v času priprave hrane za dojenčke.

Od domačih pirejev do okusnih juh ali kremnih namazov, uživajte v neštetih receptih, ki jih bodo vsi oboževali.

Osnovne funkcije
 • 4 načini kuhanja

  Spoznajte 4 funkcije v enem aparatu. Enostavno skuhajte na pari, zmešajte, odmrznite in pogrejte zahvaljujoč 2 avtomatskima programoma in ročnim nastavitvam.

 • Neskončne možnosti

  Od doma pripravljenih pirejev in juh do okusnega humusa, vrhunskega gazpacha ali kremnega čokoladnega namaza, z Yummy Gourmet in priloženim ročnim mešalnikom je mogoče čisto vse.

 • Prihranite čas

  Jedi za dojenčka pripravite vnaprej in jih spravite v priložena keramična kozarčka ter enostavno pogrejte ali odmrznite — vse s pomočjo aparata Yummy Gourmet. Manj časa boste v kuhinji in več s svojo družino.

 • Enostavno čiščenje

  Sestavne dele lahko perete v pomivalnem stroju, kar pomeni enostavno čiščenje — da boste manj časa preživeli v kuhinji in boste lahko več s svojimi ljubljenimi.

 • Enostavna uporaba

  Digitalni zaslon na dotik in 2 avtomatska programa olajšata uporabo aparata Yummy Gourmet.

 • Vaš večletni zaveznik

  Pametni aparat, ki se razvija glede na vaše potrebe, od dojenčkovega prvega obroka do okusnih receptov za vsakogar.

 • Brez BPA

  Aparat Yummy Gourmet je popolnoma brez BPA, kar zagotavlja popolno varnost in brezskrbnost za vas in vašo družino.

Funkcije
OSTALO
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Mehak na dotik    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Priloženi recepti    
Tehnologija rezil 4 rezila Powelix = 30 % hitreje  
Hrana za dojenčke    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Če želite, da bo aparat brezhibno deloval, iz njega odstranite vodni kamen na vsakih 8 uporab:
 • Posodo odstranite s podstavka.

 • Vodni rezervoar odprite tako, da odstranite pokrov.

 • V vodni rezervoar vlijte 175 ml hladne vode.

 • Dodajte 75 ml belega kisa.

 • Pustite, da se namaka čez noč.

 • Vodo in kis izlijte iz rezervoarja.

 • Notranjost vodnega rezervoarja nekajkrat izperite s toplo vodo.

 • Če se vodni kamen ne odstrani v celoti, ponovite zgornje korake.

 • Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih sredstev.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Pokrov vodnega rezervoarja ni pravilno zaklenjen.
Pokrov pravilno zaprite.
V vodnem rezervoarju ni dovolj vode.
Vodni rezervoar napolnite po eni minuti, da preprečite izpuhe pare in morebitne opekline.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.