TEFAL JUICE & CLEAN ZC420

JUICE & CLEAN ZC420 Neskončno receptov z minimalnim naporom!

Zagotavlja okusne rezultate z minimalnim časom čiščenja, sokovnik Juice & Clean predstavlja tehnologijo EasyClean, s katero boste prihranili čas in trud. Intuitivni zaslon na dotik ponuja šest nastavljenih programov, dva filtra in prilagodljiva nastavitev za sadno kašo pa zagotavljajo največjo možno vsestranskost.

Oznaka: ZC420E38

Juice & Clean sokovnik: Neskončno receptov z minimalnim naporom!

S sokovnikom Juice & Clean čim bolj izkoristite svoje priljubljeno sadje, zelenjavo in listnato zelenjavo z najkrajšim možnim časom za čiščenje!

Sokovnik Juice & Clean s tehnologijo EasyClean, da prihranite svoj čas in trud, vse delo opravi namesto vas. Intuitivni zaslon na dotik ponuja 4 programe, popolnoma prilagojene vašim sestavinam (mehke in trde) in tipom receptov (sladoled ali kaša), ter funkcijo povratnega hoda za odstranjevanje večjih kosov sadja ali zelenjave.

Medtem ko tehnologija za hladno stiskanje zagotavlja maksimalno ekstrakcijo soka z minimalnim odpadom, ohrani vse naravne okuse, barve ter hranilne snovi vašega priljubljenega sadja, zelenjave in listnate zelenjave!

Dva filtra zagotavljata odlično vsestranskost za pripravo sokov, sladoledov, sadnih kaš in marmelad, prilagodljiva nastavitev za sadno pulpo pa omogoča nadzor nad tem, koliko sadne pulpe boste imeli v svojem soku - veliko, malo ali čisto nič!

Dodatne priročne funkcije zajemajo velik vrč za sok in zbiralnik za sadno pulpo za neprekinjeno pripravo soka, funkcijo proti kapljanju, da bo kuhinjski pult ostal čist, ter tehnologijo tihega delovanja za nemoteče sočenje kadar koli.

Vse skupaj za dodatno udobje lepo zaokrožijo snemljivi deli, ki jih lahko perete v pomivalnem stroju, ter kompakten, eleganten dizajn za preprosto zlaganje v vsako omarico.

S sokovnikom Juice & Clean uživajte v vseh vrstah sokov brez kakršnega koli napora!

Osnovne funkcije
 • Tehnologija EasyClean

  Tehnologija Easy Clean vse delo opravi namesto vas, vi pa prihranite svoj čas in trud, čiščenje bo za vas postalo preteklost.

 • Zaslon na dotik

  Intuitivna uporaba s 4 programi, prilagojenimi vrsti sestavine (mehka ali trda) in tipu recepta (sladoled ali sadna kaša), ter s funkcijo povratnega hoda za odstranjevanje zataknjenih kosov.

 • Tehnologija hladnega stiskanja

  Zagotavlja veliko količino soka z minimalnim odpadom in maksimalnim izkoristkom. Uživajte v naravnih okusih, čisti barvi in vseh hranilnih snoveh svojega najljubšega sadja in zelenjave.

 • Vsestranskost

  Dva filtra za dodatno vsestranskost. Enostavno lahko pripravite tako sokove kot tudi sladolede, sadne kaše in marmelade.

 • Nastavljiva količina sadne pulpe

  Nadzirajte količino sadne pulpe v svojem soku: veliko, malo ali čisto nič!

 • Praktičen

  Velik vrč za sok in zbiralnik za sadno pulpo za neprekinjeno pripravo soka.

 • Funkcija proti kapljanju

  Zagotavlja popolnoma premešan sok in čisto delovno površino po pripravi.

 • Tehnologija tihega delovanja

  Privoščite si sveži sok kadar koli v dnevu zahvaljujoč nizkemu nivoju hrupa med delovanjem.

 • Lahko perete v pomivalnem stroju

  Za še lažje čiščenje lahko snemljive dele perete v pomivalnem stroju.

 • Enostavno pospravljanje

  Kompakten in eleganten dizajn se prilega na vsak kuhinjski pult.

Funkcije
Body material Plastic  
Krtačka za čiščenje    
Material Plastic & Stainless steel  
Število filtrov 2  
Premer cevi za dovajanje 45  mm
Dulec s sistemom proti kapljanju    
Prostornina vrča 0.8  L
Posoda za sadno kašo    
Hitrost vrtenja (rpm) 80  
Neposredna postrežba    
Nastavitve hitrosti 4 + reverse  
Recepti No  
Pranje v pomivalnem stroju – podrobnosti Removable parts  
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Moč 150  
Barva German Paint (Alu)  
Kapaciteta posode za sadno kašo 0.8  L
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Sadja ni treba olupiti in pešk ni treba odstraniti. Olupiti je treba le sadje s trdo in grenko lupino, kot na primer limone, pomaranče, grenivke ali ananas (odstranite tudi sredico).
Prav tako ni treba odstraniti majhnih pešk iz lubenic ali grozdja, vendar pa je iz sadja treba odstraniti koščice, na primer iz breskev, češenj itd.
Naprave brez premora ne uporabljajte več kot 2 minut.
Čiščenje naprave je preprostejše, če to storite takoj po uporabi.
Filter je treba predhodno očistiti v hladni vodi z mehko ščetko, z njim je treba ravnati previdno.
Vse odstranljive dele lahko operete v pomivalnem stroju, razen zbiralnika za sok. Zbiralnik za sok operite v milnici.
Vse dele lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem.
Po uporabi ga hitro operite. Pokrov, posodo, nastavke in košarico filtra lahko operete v topli milnici ali v zgornjem razdelku pomivalnega stroja. Enoto z motorjem obrišite z vlažno gobico.
Priporočamo, da pred prvo uporabo pomijete odstranljive dele.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Da, izberite sveže, zrelo sadje in zelenjavo, iz katerih je mogoče pridobiti več soka.
Če uporabljate sadje, ki je preveč zrelo, se bo filter hitreje zamašil.
Ne, sok, pridobljen naravno in brez dodanih konzervansov, je treba hitro porabiti. Sok pri stiku z zrakom oksidira, lahko se spremenita okus in barva soka. Če želite preprečite, da bi sok postal rjav, vanj dodajte nekaj kapljic limoninega soka.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.