TEFAL Subito 3

Subito 3 Priljubljen kavni aparat z ohišjem iz nerjavnega jekla
  • Najboljši kavni aparat za 10–15 skodelic filter kave z obrobami iz nerjavnega jekla in prikazom ravni vode na sprednji stran.

Oznaka: CM360811

Z aparatom za filter kavo Subito 3 začnite vsak dan pozitivno!

Kavni aparat Tefal Subito 3 za filter kavo je preprost za uporabo in elegantnega videza. Zmogljivost aparata je 10–15 skodelic (1,25 l), na sprednji strani lahko preverite količino vode, aparat pa je opremljen tudi s priročnim sistemom za preprečevanje kapljanja, da lahko kavo postrežete, še preden se priprava konča.
V tem aparatu za kavo se kava steka v steklen vrč za kavo in ima funkcijo samodejnega izklopa po 30 minutah, ki zagotavlja, da kava ostane topla.

Aparat za filter kavo Tefal ima osvetljen gumb za vklop/izklop na sprednji strani za preprosto uporabo. Elegantno ohišje iz nerjavnega jekla s črnimi poudarki pa zagotavlja, da bo aparat popestril vsak pult.
  • Od 10 do 15 skodelic (1,25 l), dovolj kave za vse!
  • Vrtljivi nosilec za filter omogoča preprost dostop.
  • Prikaz količine vode omogoča, da v trenutku preverite, ali je v aparatu še dovolj vode za kavo.
  • Osvetljeno stikalo za vklop/izklop jasno označuje, ali je aparat vklopljen, pripravo kave pa lahko kadar koli zaustavite.
Osnovne funkcije
Funkcije
Število skodelic 10-15  
Vrč Steklo  
Stalni filter BREZ  
Raven vode Okno  
Stikalo za vklop/izklop (osvetljeno/neosvetljeno) Osvetljeno  
Ohranjanje toplote    
Samodejni izklop    
Največja količina kave 1,25  L
Vrtljivo državo za filter    
Odstranljiv nosilec filtra    
Kapljanje kave Preprečevanje kapljanja  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.