Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Segrejte žar.
Ponev za žar dobro segrejte in dodajte kapljico olja in klobase.
Pecite na majhnem ognju, dokler klobase ne porjavijo na obeh straneh, nato dodajte slanino, krvavice, paradižnik in gobe. Vsebino premešajte, tako da vse skupaj dobro pretresete, in ponev postavite pod žar. Pecite dokler ne postane okusno na pogled in hrustljavo.
Z oprijemalko ponev prestavite nazaj na grelno ploščo in na vsebino ponve strite 4 jajca.
Ponev ponovno postavite pod žar in pecite, dokler niso jajca zapečena po vašem okusu. Jajca bodo vse skupaj držala v enem kosu.
Pripravljeno jed položite na desko, začinite s soljo in poprom in si privoščite slasten obrok. Odlično se priležejo z maslom namazani toasti, rjava omaka in kečap.