TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Elegantna oblika za enostavno kuhanje

Tefal Everyday Slim prenosna indukcijska kuhalna plošča nudi vso praktičnost in udobnost indukcijskega kuhanja, z enostavnim upravjanjem in tanko elegantno obliko zasede malo prostora. Šest v naprej definiranih ročnih nastavitev omogoča veliko možnosti in nudi odlične rezultate brez napora.

Oznaka: IH210801

Tefal Everyday Slim prenosna kuhinjska kuhalna plošča

Tefal Everyday Slim prenosna indukcijska plošča je oblikovana tako, da maksimalno prihrani prostor, istočasno doseže izjemne rezultate, ki olajšajo kuhanje vsak dan.

Odkrijte neskončne možnosti kuhanja z šest v naprej nastavljivimi funkcijami kuhanja (nizka temperatura, kuhanje, vrenje, hitro kuhanje, praženje in cvrenje) in ročno upravljanje, kadar kuhamo točno tako, kot želimo.

Uporabniku prijazen vmesnik in kristalno čist digitalni zaslon omogočajo, da je upravljanje s kuhalnikom enostavno.

Zelo tanka oblika samo 45 mm omogoča kuhanje kjerkoli in kadarkoli, popolnoma varno in z izredno lahkoto.

Poleg izboljšanih funkcij kot so vzdržljivost, lahko čiščenje, avtomatska izključitev, praktični timer in še veliko drugega, nudi Tefal Everyday Slim izredne rešitve za vse potrebe kuhanja vsak dan.

 

 

 

 

 

Osnovne funkcije
 • Enostavno kuhanje vsak dan

  Uživajte v hitrem in enostavnem kuhanju z možnstjo šestih različnih nastavitev (nizka temperatura, kuhanje, vrenje, hitro kuhanje, praženje in cvrtje) ali ročne kontrole, ki vam omogoča zadovoljiti vse vaše potrebe pri kuhanju.

 • Tanka oblika in maksimalna prihranitev prostora

  Oblikovana za maksimalno udobje in enostavno uporabo, kompaktna prenosna oblika prihrani prostor v kuhinji in s tem reši marsikatero težavo.

 • Bezhibno in enostavno kuhanje 

  Idukcijsko kuhanje je najbolj varen in enostaven način kuhanja .Brez ognja in z avtomatskim zaznavanjem posode, kot tudi napredno teghnologijo hitrega prenosa toplote na posodo.

 • Enostaven vmesnik

  Uporabniku prijazen vmesnik na dotik skupaj z enostavno čitljivim zaslonom, za popolno izkušnjo, ki zagotavlja dobre rezultate.

 • Enostavno čiščenje keramične površine

  Odkrijte popoln izdelek s površino enostavno za vzdrževanje ob vsakodnevni uporabi in narejeno iz visokokvalitetnih materialov za dolgotrajno delovanje.

 • Praktične lastnosti za vsakodnevno kuhanje

  7 stopenj moči (300 do 1200 W), z 180 min timerjem v korakih po 1 minuto, funkcijo pavze pri kuhanju, avtomatsko izključiitvijo  in temperatro do 240 stopinj.

 • Integriran timer do 3 ure

Funkcije
Moč 2100  
Število programov za kuhanje 6  
Barva Black  
Časomerilec 3h  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.