TEFAL PURE TEX DT9530

PURE TEX DT9530 Prvi parni aparat 4-v-1 za odstranjevanje gub in čiščenje vseh tkanin v vašem domu

Tefal PURE TEX ponuja 4 opravila z 1 parnim aparatom, enostavna uporaba aparata za dezinfekcijo, odstranjevanje gub in difuzijo vonjav po vsakem tekstilu v vašem domu. Inovativen ročni parni aparat, prvi tak na svetu, ima izjemno intuitiven in ekskluziven večslojni sistem, s katerim boste enostavno dezinficirali, odstranili gube, očistili dlake in prah na vsakem tekstilu v vašem domu. Popolnoma naravno moč pare za dezinfekcijo dopolnjuje paket, ki ubije do 99,9 % virusov in bakterij* v ultra hitrem parnem aparatu, ki je pripravljen v samo 15 sekundah.

Oznaka: DT9530E1

Tefal PURE TEX ročni parni likalnik

Parni aparat Tefal PURE TEX z inovativnimi in pametnimi funkcijami je oblikovan tako, da vam olajša nego tekstila v vašem domu dan za dnem.

Prvi v svojem razredu ročni parni aparat dezinficira, odstrani gube, očisti in razširi dišave z izjemno intuitivnim in ekskluzivnim večslojnim sistemom, ki združuje 4 dejavnosti v 1 ročnem parnem aparatu.

Dezinficira: higiena in svežina brez naporov z močjo pare, ki dezinficira in odstrani vonjave, pri tem pa ubije tudi do 99,9 % virusov, bakterij ter bacilov*.

Odstrani gube: zahvaljujoč edinstveni tehnologiji z ogreto ploskvijo z upravljanjem, 1700 W moči, stalnim izhodom pare do 30 g/min in ekskluzivnim udarom pare do 90 g/min, PURE TEX odstrani gube z učinkovitimi vertikalnimi gibi, brez potrebe po likalni plošči.

Čiščenje: podloga odstrani lase, prah in vlakna z vseh tekstilnih površin, tudi takih, ki jih je zelo težko ali nemogoče oprati.

Difuzor dišav: s pomočjo ploskve MonParfum uživajte v svojem najljubšem vonju kar doma.

Vse to v ultra lahkem parnem aparatu, ki je pripravljen v 15 sekundah in zagotavlja odlične rezultate na vseh vrstah tekstila v vašem domu.

*Virusi: zunanji testi, sept. 20, na BCoV-1 in mišjimi norovirusi na bombažni tkanini, Bakterije in bacili: zunanji testi na Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. Pod pazljivimi pogoji uporabe. Preverite na www.tefal.com

Osnovne funkcije
 • Ekskluzivni nastavki

  Ekskluzivni večslojni sistem z več blazinicami omogoča preprosto menjavo različnih blazinic zahvaljujoč ekskluzivnemu magnetnemu sistemu. Blazinice lahko menjate za različno uporabo in dolgotrajnejše delovanje. Enostavno ročno pranje in pospravljanje v škatlo - za inovativno nego, ki ne bi mogla biti preprostejša.

 • Moč pare za dezinfekcijo

  Izjemna moč pare dezinficira in ubije do 99,9 % virusov, bakterij ter bacilov*. Odstrani neprijetne vonjave, alergene in prašne pršice za popolno higieno doma.

 • Popolnoma naravna para

  Osvežite in očistite s pomočjo popolnoma naravne moči pare brez kemikalij, za bolj zdrav dom.

 • Učinkovito odstranjevanje gub

  Pojdite iz hiše kot iz škatlice zahvaljujoč tehnologiji ogrete ploskve: brez kondenzacije, oblačila lahko takoj oblečete. V kombinaciji z nadzorom monotemp: brez nastavitve temperature, odstrani gube tudi na najbolj občutljivih materialih, kot je svila, brez nevarnosti, da kaj zažgete ali uničite.

 • Močna para

  Izhod pare do 90 g/min za trdovratne gube ali goste tkanine zahvaljujoč dodatnemu udaru. Z 2 nivojema pare stalni izhod pare dosega do 30 g/min, lahko pa uporabite tudi minimalno nastavitev za lahkotne materiale z malo gubami.

 • Odstrani dlake, mucke in prah

  Pametna zamenljiva podloga za čiščenje vseh vrst tekstilov, tudi tistih, ki jih je najteže ali nemogoče prati, z odstranjevalcem dlak/muck na eni strani in mikro vlakni na drugi, da odstranite manjše prašne delce, impregnirane v material.

 • Razpršite svoj priljubljeni vonj

  S funkcijo MonParfum občutite prijetno vzdušje s svojim najljubšim parfumom v vašem domu, nekaj kapljic nanesete na aparat, nastavite blazinico MonParfum in vključite paro.

 • Para tudi za tkanine, ki jih ne smete likati

  Nastavek za paro zaščiti najbolj občutljiv tekstil, da lahko uživate v dezinfekciji vseh materialov 100% naravno.

 • Pripravljen v trenutku

  Pripravljen za uporabo v samo 15 sekundah, za hitro in učinkovito uporabo, ko se vam mudi.

 • Za vsak hišni tekstil

  Zahvaljujoč inovativnim blazinicam dezinficirajte, odstranite gube, očistite in razpršite dišave na vse vrste tekstila v vašem domu: oblačila, plašči, prevleke, vzglavniki, zavese, odeje, otroški pripomočki itd.

 • Brez potrebe po likalni deski

  Zahvaljujoč revolucionarnemu dizajnu in vertikalnemu gibanju uporaba likalne deske ni potrebna.

 • Funkcija samodejnega izklopa

  Za varnejšo uporabo se aparat samodejno izklopi po nekaj minutah, ko ga ne uporabljate.

 • Dezinficira tkanine

  Z naravno močjo pare dezinficira viruse, bakterije in mikrobe do 99,99 %*.*Zunanji testi, izvedeni v neodvisnih laboratorijih, s 3-kratnim počasnim parjenjem na bombažno tkanino.

Funkcije
Uporaba Vertikalno  
Kazalnik za pripravljenost pare    
Nadzor pare na ročaju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Vaš izdelek ni priključen oziroma ni vklopljen ==> Prepričajte se, da je vaš izdelek pravilno priključen v električno vtičnico in da je stikalo obrnjeno na „I“.
Raven vode v rezervoarju je prenizka ==> Izključite napravo in napolnite rezervoar.
Črpalka ni aktivirana ==> Pritisnite gumb za paro in ga držite nekaj sekund, da se črpalka aktivira.
Odstranljivi rezervoar ni pravilno nameščen ==> Preverite, ali je rezervoar pravilno nameščen na izdelku.
Izdelek je v stanju pripravljenosti ==> Pritisnite gumb za vklop/izklop in počakajte, da preneha utripati.
Vaš izdelek ni priključen oziroma ni vklopljen ==> Prepričajte se, da je vaš izdelek pravilno priključen v električno vtičnico in da je stikalo obrnjeno na „I“.
Izdelek je v stanju pripravljenosti ==> Pritisnite gumb za vklop/izklop in počakajte, da preneha utripati.
Rezervoar za vodo ni pravilno nameščen oziroma blokirni ventil ni pravilno zaprt ==> Prepričajte se, da je ventil zaprt in da je rezervoar pravilno nameščen na izdelku.
V vaši napravi se je nabral vodni kamen, oglejte si oddelek o odstranjevanju vodnega kamna v navodilih.
Gumb za paro je v položaju za neprekinjen izpust pare. Odklenite ga z enim pritiskom.
Uporabili ste kemikalije za odstranjevanje vodnega kamna ali v vodo dodali aditive.
V vodni rezervoar nikoli ne dodajajte takšnih izdelkov. Vsebujejo namreč organske odpadke ali minerale, ki se pod vplivom toplote zgostijo in povzročajo brizganje, rjavo kapljanje ali prezgodnje staranje vaše naprave.
Uporabili ste kemikalije za odstranjevanje vodnega kamna ali v vodo dodali aditive.
V vodni rezervoar nikoli ne dodajajte takšnih izdelkov. Vsebujejo namreč organske odpadke ali minerale, ki se pod vplivom toplote zgostijo in povzročajo brizganje, rjavo kapljanje ali prezgodnje staranje vaše naprave.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.