TEFAL Masterchef Gourmet

Masterchef Gourmet Zmogljiv in vsestranski kuhinjski robot zagotavlja pripravo brez odvečnega napora

Oznaka: QB404H38

Peka je lahko preprosta!

Vsi veliki kuharji so navezani na svoje kuhinjske aparate in tudi vi se boste zaljubili v svojega. Kuhinjski robot Tefal Masterchef Gourmet je popoln spremljevalec pri vseh kuharskih in pekovskih podvigih.
Zlahka opravi z masami za peciva in testom za kruh, saj sta metlica za mešanje in gnetilni kavelj izdelana iz lite kovine, edinstvena metlica za stepanje »Flex Whisk« pa naredi sneg iz beljakov, ki je rahel kot oblaček. 4-litrska skleda iz nerjavnega jekla ima pokrov.

Z dvojnim eliptičnim vrtenjem (glava aparata in nastavki se vrtijo v nasprotni smeri) ta aparat mesi, meša in stepe vse sestavine v gladko zmes. Poenostavite si življenje!

  • Eliptično vrtenje zagotavlja hitre in homogene rezultate.
  • Vsestranski aparat, saj lahko z 1,5-litrsko posodo mešalnika pripravite odličen smoothie, z rezalnikom/sekljalnikom pa nastrgate in narežete zelenjavo.
  • Z edinstveno patentirano metlico Flex lahko stepete tudi najmanjše količine beljakov.

 

Osnovne funkcije
Funkcije
Moč 900  
Skupna kapaciteta posode 4  L
Metlica Upogibna metlica  
Pulzna funkcija    
Število funkcij 5  
Vrsta funkcij Stepanje, mešanje, gnetenje, miksanje, drobljenje/rezanje  
Planetno gibanje    
Testo za kruh 0,8  kg
Testo za pecivo 1,8  kg
Material posode Brušeno nerjaveče jeklo  
Mešalnik DA  
Delovna kapaciteta mešalnika 1,5  L
Material posode mešalnika Plastika  
Drobilnik/rezalnik    
Funkciji drobilnika in rezalnika Drobljenje na tanko, drobljene na grobo, rezanje,  
Stepalnik Velika obremenitev  
Kavelj za testo DA  
Pripomočki, ki jih je treba kupiti    
Prostor za shranjevanje kabla    
Barva Silver Premium  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pred prvo uporabo naprave operite vse dele dodatne opreme v topli milnici (glejte razdelek o čiščenju v priročniku z navodili). Sperite in osušite.
Postavite enoto z motorjem na ravno, čisto in suho površino.
Vključite vtič aparata v vtičnico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Kuhinjski robot deluje na drugačen način kot multipraktik, saj se nastavki za mešanje spuščajo v hrano z mešalne noge zgoraj, pri kuhinjskem robotu pa se nastavki za mešanje dvigujejo v hrano izpod sestavin. Kuhinjski robot je v osnovi zasnovan za gnetenje testa in pripravo mase za torte. Multipraktik lahko prav tako opravi ta opravila, vendar ni tako učinkovit kot kuhinjski robot. Če želite napravo uporabljati za pripravo tort in peciva, premislite, v kolikšni meri boste napravo uporabljali še za druga opravila. Če naprave ne želite uporabljati za druga opravila, je kuhnjski robot prava izbira za vas. Če na vašo izbiro vpliva tudi velikost naprave, ne pozabite, da je multipraktik manjši od kuhinjskega robota.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.