TEFAL Infinyforce Hand Blender With XL Chopper Blender Accessory

Infinyforce Hand Blender With XL Chopper Blender Accessory Neskončna ustvarjalnost in neomejene možnosti na vaši dlani

S Tefalovim paličnim mešalnikom Infinyforce sprostite svojo ustvarjalnost v kuhinji in odkrijte popolno mešanje brez napora. Ekskluzivna tehnologija Powelix Life Blades zagotavlja visoko zmogljivo mešanje in neverjetno gladke rezultate tudi pri najtrših sestavinah do 3-krat hitreje.* Nastavek za sekljanje XL 5-v-1 nadgradi vašo kulinarično izkušnjo – za mešanje smutijev, lahkega testa, drobljenje ledu, sekljanje zelišč ali čebule in mletje mesa.

Oznaka: HB94L830

Palični mešalnik, ki omogoča neskončne možnosti in teksture na dosegu roke

Palični mešalnik Infinyforce ponuja neskončne možnosti za ustvarjalne obroke in združuje izjemno zmogljivost z vrhunsko natančnostjo.

Tehnologija Powelix Life Blades ima visoko zmogljiva rezila s prevleko iz titana za popolne rezultate in izjemno vzdržljivost.

Širok nabor dodatkov spremeni vaš palični mešalnik v vsestranski kulinarični paket, ki vas popelje vse od juh do smutijev ter dan za dnem odpira neskončne možnosti.

*v primerjavi z našo klasično tehnologijo z 2 reziloma

Osnovne funkcije
 • Hitro in gladko mešanje

  1000 W moči s tehnologijo rezil Powelix Life za povečanje moči mešanja za do 30 % hitrejše delovanje.*

 • XL mešalnik-sekljalnik

  Nastavek 5 v 1 zmeša smoothieje, meša rahlo testo, drobi led, seklja, zmelje meso in še veliko več – za popolno vsestranskost z zmogljivostjo XL.

 • Priročni nastavki

  Celoten kulinarični paket za neskončno ustvarjalnost: kompakten sekljalnik, metlica za stepanje in dozirni vrček za pomoč pri kuhanju.

 • Dolgotrajna rezila

  Zlata titanova prevleka Powelix Life, izdelana za dolgotrajno uporabo, zagotavlja, da rezila zdržijo dvakrat dlje.** **v primerjavi z običajnimi rezili Powelix

 • Sprožilnik za izbiro hitrosti

  Brez težav dosežete želeno teksturo s preprostim pritiskom na sprožilec. Večkrat pritisnete, hitreje mešate – tako preprosto je!

 • Zaščita proti škropljenju

  Udobnejša izkušnja kuhanja brez nereda in škropljenja – za brezhibno čisto kuhinjo.

 • Enostavno čiščenje

  Odstranljivi deli, ki jih je mogoče prati v pomivalnem stroju, so združeni z zasnovo, ki jo je enostavno razstaviti, za enostavno čiščenje dan za dnem.

 • Popravljivost 15 let

  Robustni, trpežni materiali in dizajn, ustvarjeni, da trajajo, s kakovostjo, podprto s 15-letno zavezo o popravljivosti.

Funkcije
OSTALO
Material noge Nerjaveče jeklo  
Odstranljiva noga    
Čaša    
Sekljalnik    
Metlica    
Mehak na dotik    
Tehnologija rezil 4 rezila Powelix life = 30 % hitrejše in 2-krat daljše delovanje  
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Pljuskanju se izognite tako, da nogo mešalnika do polovice potopite v živila, ki jih želite zmešati, in nato pritisnete gumb za zagon. Ob koncu priprave napravo vedno najprej zaustavite in šele nato vzemite nogo mešalnika iz živil.
Ročnega mešalnika ne uporabljajte v posodah na grelnih ploščah ali za sekljanje oreščkov (mandlji, orehi itd.), surovega mesa* ali kock ledu*; mešalnik ne sme delovati v prazni posodi.
* za modele s priročnimi nastavki z različnimi rezili lahko ročni mešalnik uporabljate tudi za pripravo te hrane (glejte navodila za svoj ročni mešalnik).
Prva prestava je zelo uporabna na začetku mešanja, ker je počasna in omogoča, da se izognete pljuskanju. Hitrost nato lahko postopno povečujete, odvisno od živil, ki jih mešate.
Ne, napravo pred kakršnim koli posegom vedno izključite.
Vse sestavne dele in dodatno opremo ročnega mešalnika lahko operete v pomivalnem stroju, razen enote z motorjem in enote z gumbi za nastavitev hitrosti, ki ju lahko obrišete z vlažno gobico.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.