TEFAL Subito 3 TT260D12

Subito 3 TT260D12 Opekač z ohišjem iz nerjavnega jekla, dostopno ceno in uporabnimi funkcijami

Opekač z matiranim ohišjem iz nerjavnega jekla z dostopno ceno!

Opekač Subito Red Wine, eleganten opekač po dostopni ceni!

Opekač podjetja Tefal Subito za 2 rezini kruha je opekač z matiranim ohišjem iz nerjavnega jekla po dostopni ceni, ki bo odlično dopolnjeval vsako kuhinjo.
Ta opekač z močjo 850 W ni le zmogljiv, ampak tudi kompakten, zato je popolna izbira za vse, ki v kuhinji nimajo veliko prostora.

Opekač Subito ima veliko uporabnih funkcij, vključno s 7 nastavitvami za nadzor različnih stopenj segrevanja z možnostjo visokega dviga držala, da lahko kruh enostavno odstranite iz opekača. Poleg funkcij odmrzovanja in pogrevanja je na voljo tudi funkcija zaustavitve, da se kruh ne zažge.
Da bo vaš opekač ostal v odličnem stanju, ima Subito tudi odstranljiv pladenj za drobtine, ki omogoča enostavno čiščenje.

 • Funkcije pogrevanja, odmrzovanja in zaustavitve
 • Visoko dvignjeno držalo, da kruh brez težav odstranite iz opekača
 • Moč: 850 W
Osnovne funkcije
 • Ideal for thick & thin slices of bread

 • Visoko dvignjeno držalo

  Da kruh brez težav odstranite iz opekača

 • Ravni nadzora

  7 nastavitvami za nadzor različnih stopenj segrevanja

 • Funkcije pogrevanja in odmrzovanja

  Za enakomerno segrevanje zamrznjenega kruha in za pogrevanje prej popečenih kruhkov

 • Gumb za zaustavitev

  S katerim lahko kadar koli prekinete segrevanje

 • Odstranljiv pladenj za drobtine

  Odstranljiv pladenj za drobtine za preprosto čiščenje

 • 2 režama

  Primeren tako za debele kot za tanke rezine kruha.

Funkcije
Moč 850  W
Visok dvig    
Ustavitev    
Odmrznitev    
Pogrevanje    
Ravni nadzora 7  
Samodejno centrira kruh, da se enotno popeče    
Odstranljiv pladenj za drobtine    
Prostor za shranjevanje kabla    
Indikatorska lučka    
Barve Črna/vinsko rdeča  

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Gumb za odmrzovanje vam omogoča, da kruh odmrznete in samodejno omogoči daljši čas priprave, da se kruh tudi popeče.
Funkcija pogrevanja v opekaču samodejno skrajša čas priprave na približno 30 sekund, da se hladni opečeni kruhki lahko pogrejejo, pri tem pa se ne prismodijo.
Ne, naši opekači niso primerni za uporabo vrečk za opečen kruh.
Ta funkcija vam omogoča, da nekoliko dvignete posodo za kruh in odstranite manjše vrste kruha, na primer različne vrste manjšega pekovskega peciva, ter se pri tem ne opečete.
Opekač postavite na delovno površino, na kateri je dovolj prostora, odmaknjen naj bo od vnetljivih snovi (zavese, koš za smeti, električna vtičnica itd.), nikoli ga ne pustite nenadzorovanega.
V opekaču kruha lahko popečete skoraj vse vrste kruha, ki jih lahko kupite v trgovinah. Suh kruh se popeče hitreje kot sveži. Zmrznjen kruh se popeče počasneje. S prilagodljivim regulatorjem temperature lahko poljubno nastavite stopnjo, na kateri želite popeči kruh. Če se rezina kruha zatakne v opekaču, ga izključite in počakajte, da se ohladi. Nato lahko odstranite rezino kruha, ne da bi se opekli.
Zaradi različne vlažnosti posameznih vrst kruha se lahko časi in ravni priprave razlikujejo. Suh kruh je treba popeči pri zelo nizki nastavitvi. Svež ali polnozrnat kruh je treba popeči pri nekoliko višji nastavitvi. Kruh z neenakomerno površino, kot so žemljice, je treba pripraviti pri nekoliko višji nastavitvi.
Da, kruh, ki vsebuje žita, lahko popečete.
Ne smete pa popeči kruha, ki vsebuje suho sadje, saj lahko s tem poslabšate okus kruha s sadjem, sadje pa lahko zogleni, kar lahko privede do materialne škode.
Segrevanje ali pečenje izdelkov, ki so obliti ali potreseni s sladkorjem, ni priporočeno.
Da. Z nastavkom za samodejno postavitev v središče, ki je vgrajen v vse vrste opekačev, ter z zelo globokimi in širokimi odprtinami pri novejših modelih opekačev lahko popečete žemljice, zvitke, tanke ali debele rezine kruha, ki se ne prilepijo na grelne elemente.
Ne. Opekača nikoli ne uporabljajte za peko, pripravo ali odmrzovanje zamrznjene hrane, razen kruha.
To je mogoče le v napravah, ki so zasnovane posebej za majhne žemljice. Z opekačem ravnajte previdno, saj lahko vanj vstavite največ 2 ali 3 žemljice, da preprečite nabiranje toplote.
Ne, naprava lahko deluje le z eno funkcijo hkrati.
Suh kruh se popeče hitreje kot svež kruh. Zmrznjen kruh se popeče še počasneje.
S stikalom za izbiro nivoja zapečenosti lahko popečenje prilagodite vašemu okusu.
Preden napravo očistite, izvedete postopke za vzdrževanje ali jo shranite, opekač izključite in počakajte, da se popolnoma ohladi. Zunanjost opekača in napajalni kabel očistite z mehko krpo ali vlažno gobico in detergentom, nato pa ju popolnoma posušite. Pri čiščenju pladnja za drobtine pladenj odstranite in ga obrišite z vlažno krpo. Pladnja ne smete prati v pomivalnem stroju. Za vzdrževanje opekača nikoli ne uporabljajte grobih detergentov, žičnatih pripomočkov ali abrazivnih žičnatih gobic. Nikoli se ne dotikajte grelnega elementa.
Vzvod bo ostal spuščen samo, ko je opekač vklopljen in vključen v električno napajanje. Če se težava še vedno pojavlja, izključite opekač, ga nad pomivalnim koritom obrnite na glavo in nežno stresite, da odstranite vse večje drobtine, ki mogoče ovirajo vzvod. Če težave ni mogoče odpraviti, opekač odnesite na popravilo v pooblaščen servisni center.
Ena rezina kruha v opekaču z dvema odprtinama povzroči neenakomerno porazdelitev toplote.
Običajen, kvadraten kruh za opečene kruhke. Ne pozabite, da se star kruh popeče hitreje kot svež kruh. Zamrznjen kruh se pripravlja dlje, odvisno od modela. Opekač je opremljen s posebnim gumbom za pripravo zamrznjenega kruha.
Kruha, ki je bil popečen, pa se je ohladil, vam ni treba zavreči. Uporabite funkcijo pogrevanja v vašem opekaču (odvisno od modela).
Izklopite napravo in počakajte, da se ohladi. Najprej izključite napravo iz električnega omrežja in šele nato poskusite odstraniti kruh. Tako lahko odstranite rezino kruha, ne da bi se dotaknili kakega vročega dela. Prižganega opekača nikoli ne pustite brez nadzora.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.