Naše inovacije

Inovacije so naš DNK

Prepričani smo, da so inovacije ključ do uspeha.

Pri Tefalu uporabljamo praktično znanje o tehnologiji, ergonomiji, vsakodnevni uporabi izdelkov in navadah potrošnikov za oceno vaših potreb ter razvoj novih rešitev, izdelkov in storitev, ki bodo izboljšale vaše vsakodnevno življenje.

Zavedamo se, da z upoštevanjem vaših potreb lahko ponudimo inovacije, ki bodo izboljšale vaše navade.

Kaj pomenijo »inovacije« Tefal?

Naša skupina za raziskave in razvoj nenehno spremlja najnovejšo tehnologijo in pričakovanja strank.

Pri svojem lovu na inovacije raziskujemo nova področja, ki so veliko širša od nabora osnovnih gospodinjskih aparatov. Nenehno napredujemo: posvetujemo se z univerzami in spremljamo njihove raziskave na posebnih področjih, na primer o postopkih kuhanja, in sodelujemo z vrhunskimi kuharji kot je Jamie Oliver, v sodelovanju s katerim smo proizvedli posodo in aparate visoke kakovosti, ki jih lahko vsakdo obvlada.

Raziščite poseben portal o inovacijah in si oglejte nekatere primere pomembnih inovacij tukaj !

ActiFry

Inoviranje za vaše zdravje

Ideja o pripravi domačega ocvrtega krompirčka z zelo malo olja se je porodila že zdavnaj. V sodelovanju s francoskimi univerzami, ki so se usmerile v raziskovanje procesa kuhanja, in drugačnim pristopom do problema, nam je uspelo najti odgovor. Z novo pridobljenim znanjem smo lahko natančno razumeli, kakšno vlogo ima olje pri cvrtju in kakšni so parametri, potrebni za nastanek hrustljave zunanjosti in mehke notranjosti.

Potem ko smo razvili in dobro obvladali postopek, smo ga morali še umestiti v gospodinjski aparat. Potrebnih je bilo nič manj kot pet generacij prototipov in nešteto organoleptičnih preskusov, da smo dobili želeno kakovost in rezultate.

Tako je nastal ActiFry. Zdaj računamo na vas, da se podate na to kulinarično potovanje.

 

Oglejte si video posnetek

 
 

Freemove

Odkrijte brežični likalnik, ki zagotavlja popolno svobodo gibanja!

Okreten Freemove nima nobenega kabla. Tanka osnova, ki jo lahko pritrdite na svojo likalno desko, se vklopi v vtičnico in napaja likalnik.

Stalno polnjenje: likalnik se postavi na osnovo in polni med vsakim kratkim premorom (namesto da se postavi navpično, tako kot žični likalnik).

Ergonomična plošča: plošča je prilagojena naravnim vodoravnim gibom osebe, ki lika. Kupola za absorbiranje sunkov zagotavlja gladko vodenje likalnika.

Oglejte si video posnetek

Thermo-Spot®

Odkrijte skrivnost popolnega kuhanja s pomočjo Thermo-Spot®!

Ali veste, da je ustrezno predgretje ponve ključno za popolno kuhanje? Tako kot je treba pred pečenjem ogreti pečico, je treba za najboljše rezultate kuhanja ogreti tudi ponev.  

 

Thermo-spot® je indikator toplote, ki vam na varen način pomaga pri kuhanju odličnih jedi za vaše najbližje.

Kako deluje? Preprosto. V ponvi je indikator, ki se takrat, ko je dosežena idealna temperatura za kuhanje, obarva rdeče.
Pred ogrevanjem je jasno viden vzorec Thermo-Spot®. Med ogrevanjem ponve se barva začne spreminjati. Ko doseže idealno temperaturo, postane vzorec Thermo-Spot® popolnoma rdeč, kar zagotavlja enotno in idealno temperaturo za kuhanje vseh obrokov.
Thermo-Spot® je na voljo pri večini Tefalovih ponev, kozic in električnih naprav, kot so plošče za pečenje (na primer plancha ali gril).

Uživajte v najboljši kuharski izkušnji od začetka do konca!

Oglejte si video posnetek

 

Pametna tehnologija

Tefal je za zagotovitev prijetnega likanja in popolnih rezultatov uvedel Smart Technology™. Zahvaljujoč tej novi napravi lahko temperaturo generatorja in pare električno regulirate z enim samim klikom; tako dobite idealno kombinacijo pare in temperature ter zlahka in hitro likate.

Zdaj lahko brez nastavljanja likate varno in preprosto, ne da bi to vplivalo na učinkovitost..  

Dobra kombinacija z enim klikom


Likalnik je preprost za uporabo in ponuja idealno kombinacijo vnaprejšnjih nastavitev, temperature in pare z enim samim dotikom.
Nabor intuitivnih in inovativnih izdelkov

Tefal ponuja številne generatorje pare za zadovoljitev vseh potreb. Zagotavljajo popolno kombinacijo preprostega in samodejnega upravljanja. Ne glede na to, ali ste vešči likanja ali ne, boste s Tefalom dosegli popolne rezultate!

Koristne informacije

Trije koraki do popolnega likanja:
 

  • Za zagotovitev gladkega likanja navlažite in zmehčajte oblačila
  • Vroča likalna plošča posuši in zgladi vlakna
  • Če želite, da se oblačila ne zmečkajo, jih ne zložite takoj po likanju!

Ste pripravljeni za vstop v novo dobo likanja?

Uživajte v pametni tehnologiji z našimi generatorji pare.

Oglejte si video posnetek