TEFAL STOJEČ ZUNANJI ŽAR 3V1 BG916834

STOJEČ ZUNANJI ŽAR 3V1 BG916834 Odkrijte pravi okus žara

Ponovno odkrijte pravi okus zunanjega žara!

Aromati - zunanji žar 3 v 1, s 2 funkcijama roštilja in edinstveno funkcijo za doseganje arome žara na lesnem oglju, za grilanje, pečenje v pečici ob pravem okusu žara. Z veliko površino za kuhanje, 6 nastavitev temperatur, termostatom in termometrom na pokrovu. Z 2.300 W moči, uživajte v natančnem roštilju in okusnih rezultatih.

Oznaka: BG916834

Aromatiq 3v1 električni žar: neverjetni okus in visoka učinkovitost

Idealno za najzahtevnejše mojstre žara, Aromatiq 3 v 1 žar vam zagotavlja avtentično aromo grillanja na 100 % električnem žaru.

Postavljen je na popolno višino, a v skundi se zloži za možnost prenašanja.

Koncept je enostaven: aromo lonček napolnite z lesnimi ostružki in uživajte v okusnem mesu, pripravljen v udobnem vrtu, terasi ali na balkonu.

POtrebujete samo rešetko ali še pokrov za funkcijo pečenja, tudi celega piščanca!

Zabavajte družino ali prijatelje s praktičnimi in okusnimi raznovrstnimi obroki, od predjedi do deserta, zahvaljujoč veliki površini za pečenje.

Pametno oblikovan za lahko čiščenje, termostat s 6 temp.nastavitvami, termometrom na pokrovu in odstanljivimi deli, pralnimi v pomivalnem stroju.

Vse to z držalom pokrova za možnost opravljanje ostalih kuharskih opravil ali kot zaščita pred vetrom.

Osnovne funkcije
 • 3 načini kuhanja

  3 načini kuhanja, žar, dodajanje okusa ali pečenje različne vrste hrane

 • Visoka učinkovitost žara

  2.300 W za popolno pečeno meso

 • Avtentični naravni okus žara na drva

  Zahvaljujoče aroma posodici za lesne ostružke

 • Idealno za pečenje in roštiljanje

  Dosežite popolno pečeno perutnino in ostalo hrano s pomočjo žar rešetke ter pokrova

 • Ročaj pokrova

  Pametni oblikovan ročaj pokorova, za enostavno uporabo in zaščito pred vetrom

 • Termostat s 6 temperaturami

  Termostat s 6 temperaturami in termometer na pokrovu, za kontrolo nad temperaturo.

 • Enostavno čiščenje

  Kurišče in rešetke varne za pranje v pomivalnem stroju

Recepti
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Prestrezni pladenj mora biti vedno napolnjen z vodo (odvisno od modela). Na ta način sokovi in maščobe odtekajo v vodo, ki preprečuje nastajanje dima in plamena.
Pri prvi uporabi naprave nastane manjša količina dima. Ta pojav je običajen in bo sčasoma izginil. Če pri nadaljnji uporabi še vedno nastaja dim, preverite, ali je plošča žara ustrezno očiščena.
Ne, ne uporabljajte folije – način pripravljanja hrane »v foliji« s tem izdelkom ni dovoljen.
Voda, ki jo dodate za postopek priprave hrane, bo ustvarila območje ohlajevanja pod površino za pripravo hrane, v katerem se zadržuje vsa odvečna maščoba in ki preprečuje izgorevanje te maščobe na vroči površini ter posledično nastajanje hlapov in plamena.
Uporabljajte samo lesene ali plastične pripomočke ali pripomočke iz plastike, odporne na temperaturo. Kovinski pripomočki lahko poškodujejo grelno površino, ki preprečuje sprijemanje.
• Izdelek po vsaki uporabi očistite: Očistite žar, da odstranite maščobe, ki so nastale pri kuhanju, in vse druge dele, ki so mastni, ter izpraznite in očistite pladenj za maščobo.
• Aluminijaste folije nikdar ne položite med grelni element in rešetko ali neposredno na kuhalno rešetko.
• V nekaterih živilih, ki imajo kožo (cela klobasa, jezik, perutnina), ali velikih kosih mesa se ujame vrela tekočina, ki lahko potem škropi ven. Zato svetujemo, da jih pred kuhanjem prebodete z nožem ali vilicami.

Opozarjamo, da izdelka ne puščajte brez nadzora, kadar je v njem hrana (segrevanje in/ali kuhanje).
Izdelki se lahko povsem razstavijo, s čimer omogočajo preprosto čiščenje. Mrežo, grelno ploščo in posodo za vodo lahko operete v pomivalnem stroju. Ohišje žara je treba po vsakokratni uporabi očistiti s krpo. Nikoli ne potopite v vodo.
Po uporabi izklopite žar in izključite napajalni kabel ter pred čiščenjem počakajte, da se povsem ohladi. Mrežice, ročaj in podstavek lahko očistite z gobico in sredstvom za pomivanje posode.
Grelne tuljave ne smete čistiti. Če je zelo umazana, počakajte, da se naprava popolnoma ohladi in jo očistite s suho krpo.
Če uporabljate žar v okolju, kjer piha veter, se lahko površina za pripravo hrane ohladi in priprava hrane traja dlje.


Najprej preverite vse dele žara Aromati-Q.
1. korak: začnite s pritrditvijo pokrova
2. korak: sestavite podnožje žara Aromati-Q
3. korak: namestite grelni element
4. korak: sestavite noge žara Aromati-Q (za namizni in stoječi žar)
5. korak: sestavite vse dele
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.