Navodila za uporabo in pogosto zastavljena vprašanja Prep'Line 8523.31

Narežite živila v trenutku!

Oznaka : 852331

Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Priporočamo, da ga uporabljate največ 15 minut. Najbolje je, da ga pred ponovno uporabo pustite, da se ohladi.
Uporabiti morate posebna rezila za zamrznjena živila. To storite tako, da vklopite napravo in jo zaženete s pritiskom na stikalo. Pomembno: rezila držite nad zamrznjenimi živili, ki jih želite razrezati, in jih premikajte nazaj in naprej, da pospešite delovanje. Ta rezila so posebej zasnovana za boljše rezanje in predvsem za rezanje živil s skorjo (kruh, meso itd.).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ne, s tem bi poškodovali rezila ne glede na model.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.