TEFAL OPTIGRILL ELITE XL GC760

OPTIGRILL ELITE XL GC760 Popolni rezultati pečenja na žaru od malo do močno zapečenega

OptiGrill Elite XL je izjemno učinkovit notranji žar z XL zmogljivostjo za slastne jedi z žara vse leto, za do 8 oseb. Zasnovan za večje družine in z močjo 2200 W električni žar zagotavlja brezhibno pečenje: pametna tehnologija, ki se samodejno prilagodi glede na debelino in količino mesa, intuitivni pomočnik, pečenje kot v restavraciji in še veliko več. Z žarom OptiGrill Elite XL izkusite pečenje po meri za vsakega gosta posebej.

Oznaka: GC760D30

OPTIGRILL ELITE XL notranji žar: brezhibni rezultati

Obvladajte pečenje na žaru z notranjim žarom OptiGrill Elite XL, ki zagotavlja brezhibno pečenje za do 8 oseb, dovolj tudi za najbolj lačne.

Spoznajte brezhibno pečenje na električnem žaru: intuitivni pomočnik za pečenje vas po korakih vodi za manj, srednje ali do konca zapečeno meso.

Patentirana pametna tehnologija OptiGrill se samodejno prilagaja glede na debelino in količino, za profesionalne rezultate.

Pečenje po meri za vsakega gosta posebej — ne glede na njegov okus — še nikoli ni bilo tako preprosto.

Vrhunsko pečenje brez napora zahvaljujoč funkciji za ojačano pečenje, ki pusti zapeljive sledi žara in ustvari kakovost kot v restavraciji.

Vsak dan uživajte v neskončnih možnostih s 16 samodejnimi programi za vsestranske rezultate brez potrebe po nadziranju, presežite klasiko s pomočjo novih programov za jagnjetino ali zelenjavne pleskavice ter knjižico receptov z XL-recepti za velike družine in posebne priložnosti.

Osnovne funkcije
 • Popolni rezultati pečenja na žaru

  Brezhibni rezultati, kot vam je všeč, od manj do čisto zapečenega, z XL-površino za pečenje za do 8 oseb in pametno tehnologijo, ki čas kuhanja samodejno prilagodi glede na debelino in količino.

 • Popolno pečenje

  Nov vmesnik ponuja izjemno intuitivnega pomočnika za pečenje, ki vas po korakih vodi do slastnih rezultatov: manj, srednje ali do konca zapečeno meso in še veliko več.

 • Izjemno kakovostno pečenje

  Funkcija Searing Boost zagotavlja okusne rezultate in popolno zapečenost, da bodo na mesu sledi z žara, meso pa bo navzven hrustljavo in navznoter sočno.

 • Neskončne možnosti

  16 samodejnih programov za popolne rezultate vse leto, za klasike, kot so meso, piščanec, ribe in zelenjava, ter nove izbire, kot so jagnjetina in zelenjavne pleskavice, vse brez potrebe po nadziranju.

  16 samodejnih programov: pleskavice, rdeče meso, panini, klobase, ribe, piščanec, morski sadeži, slanina, krompir, jajčevec, paprika, paradižnik, svinjina, jagnjetina, zelenjavni zrezki, predkuhane klobasice.

 • Vsakodnevni navdihi

  Neskončne možnosti mešanja in kombiniranja s priloženo knjižico receptov z navodili za vse 4 letne čase, tudi z XL-recepti za do 8 oseb za večje družine in posebne priložnosti.

 • Enostavno čiščenje

  Pameten dizajn omogoča enostavno čiščenje s pomočjo zbirnega pladnja za tekočine in odstranljivimi krožniki z neoprijemljivo oblogo, ki jih lahko za večjo praktičnost perete v pomivalnem stroju.

Recepti
Funkcije
GLAVNE LASTNOSTI
Število porcij Do 6 oseb  
Avtomatski določeni sistem kuhanja Rdeče meso, burger, perutnina, svinjina, klobasa, predkuhana klobasa, slanina, ribe, morski sadeži, jagnjetina, sendvič, zelenjavni zrezek, krompir, paprika, jajčevec, paradižnik  
Indikator stopnje kuhanja Zaslon z intuitivnim pomočnikom pri peki in odštevanjem  
Funkcija za zapečenost    
Moč 2100  W
Deli, ki jih je varno prati v pomivalnem stroju Plošče in pladenj za sokove  
OSTALO
Pametni žar    
Programi za kuhanje 16  
Samodejni sistem kuhanja    
Indikator avtomatskega kuhanja Intuitivni pomočnik za peko  
Ročni način    
Funkcija za zamrznjeno hrano    
Digitalni zaslon    
Gumb nadzorne plošče Pritisni  
Neoprijemljive plošče    
Dimenzija plošč 40x20  cm
Odstranljive plošče    
Dimenzija kuhalne površine 40x20  cm
Površina za peko 800 cm²  
Odstranljiv pladenj za sokove    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Ohišje Nerjavno jeklo  
Ročaj Termo-plastika  
Kontrolna lučka    
Nastavljivi regulator temperature    
Nastavitve termostata Nastavljiva temperatura  
Lučka, ki označuje pripravljenost za kuhanje    
Dolžina napajalnega kabla 0.8  m
Priloženi recepti    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Preden začnete čistiti žar, počakajte približno 45 minut, da se naprava ohladi. Za odstranjevanje ostankov hrane na ploščah ali straneh žara priporočamo uporabo lesene ali plastične lopatke. Za čiščenje žara in sestavnih delov uporabite krpo, namočeno v vročo vodo. Žara ne potapljajte v vodo. Ne uporabljajte močnih izdelkov za čiščenje in izdelkov z vsebnostjo alkohola ali goriva, saj lahko poškodujejo napravo.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Razlog je lahko nepravilno čiščenje kuhalnih plošč.
Priporočamo, da kuhalne plošče pred pranjem v pomivalnem stroju predhodno operete na naslednji način, da odstranite ostanke hrane:
- približno 30 minut namakajte plošče v topli vodi z dodanim detergentom za razmaščevanje in pomivanje posode,
- ploščo na obeh straneh zdrgnite z gobo ali krtačo za posodo, uporabite toplo vodo in detergent za razmaščevanje in pomivanje posode,
- izperite,
- operite v pomivalnem stroju.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.