TEFAL Plancha booster

Plancha booster Popolno zapecite meso in hkrati pripravite tudi bolj delikatne jedi

Tefal Plancha Booster zagotavlja rezultate peke na žaru brez primere s pomočjo posebne cone boost z do 2.200 W, ki jih aktivirate za popolno zapečeno meso. Plošča vam omogoča popolno pečenje velikih kosov mesa in pripravo občutljivejših sestavin, kot je zelenjava, pri nižjih temperaturah. Uživajte v veliki površini za kuhanje za od 6 do 8 oseb in odporni oblogi proti prijemanju Resist + za enostavno uporabo ter preprosto čiščenje.

Oznaka: CB641810

Plancha Booster: pečenje na novem nivoju

Spoznajte ploščo, ki bo vaše pečenje na žaru dvignila na nov nivo: električni žar Tefal Plancha Booster.

Popolna plošča za ljubitelje mesa z močno površino Boost, ki jo aktivirate z do 2.200 W, za popolno pečenje velikih kosov mesa!

Uživajte v svojih priljubljenih kosih mesa, pripravljenih na restavracijskem nivoju, z enostavnim pritiskom na gumb!

Pripravite, kar želite: meso pecite na polovici plošče z območjem Boost, delikatnejše jedi pa pripravite na nižji temperaturi, ali pa celotno ploščo uporabite samo za delikatnejše jedi.

Od debelih kosov mesa in rib do jajc, zelenjave ter celo sadja; izjemno zmogljiv notranji električni žar bo zagotovo ustvaril dolgotrajne spomine s prijatelji in družino.

Neoprijemljiva površina Resist+ je idealna za zdravo kuhanje in okusno meso brez dodanega olja ter enostavno čiščenje, prilagodljiv termostat s petimi nastavitvami kuhanja pa se prilagaja vsem vašim sestavinam.

Nadgradite svojo peko na žaru z izjemno veliko kuhalno površino — za 6 do 8 lačnih gostov — in številnimi naprednimi funkcijami na plošči Plancha Booster.

Osnovne funkcije
 • Power Boost Zone za popolno pečenje

  Ultimativno delovanje s preprostim pritiskom na gumb: Power Boost Zone omogoča brezhibno pečenje — omogoča pa tudi sočasno pečenje občutljivih sestavin, kot so zelenjava in štručke.

 • Odporna neoprijemljiva obloga Resist+ s tehnologijo Thermo-Spot®

  Vse prednosti neoprijemljive obloge Resist+ — enostavno čiščenje in dobra trajnost — s tehnologijo Thermo-Spot® za enostavno kuhanje.

 • Izjemno velika površina za kuhanje

  Velika kuhalna površina je popolna za pripravo okusnih obrokov za od 6 do 8 oseb — idealna za vsakodnevno uporabo in ustvarjanje spominov z družino ter prijatelji.

 • Enakomerna razporeditev toplote

  Zasnovana za ljubitelje kuhe kot tudi začetnike, dobro zasnovana kuharska površina zagotavlja enakomerno razporeditev toplote za popolnoma enakomerne rezultate.

 • Nastavljiv termostat

  Nastavljiv termostat omogoča 5 nastavitev kuhanja, prilagojenih vsem vrstam hrane, od debelih kosov mesa in rib do jajc, zelenjave ter celo sadja.

 • Enostavno čiščenje

  Plošča z oblogo proti prijemanju zagotavlja enostavno čiščenje. Za izjemno priročnost pa lahko desko perete v pomivalnem stroju (razen električni del žara).

Recepti
Funkcije
GLAVNE LASTNOSTI
Uporaba Notranja  
Nastavljivi regulator temperature    
OSTALE LASTNOSTI
Kazalnik Thermo-Spot®    
Neoprijemljive plošče    
Odstranljiva zaščita za elektriko    
Odstranljiv pladenj za sokove    
Primerno za pranje v pomivalnem stroju    
Navodila in priročniki
Pogosta vprašanja
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.